dissabte, 2 de juny del 2012

El bloc de Les Pinediques guanya el primer premi Espiral Edublogs 2012

Notícies


Foto penjada a twitter per Jordi Roca Font
Finalment, el bloc del col·legi Les Pinediques de Taradell ha guanyat el primer premi dels Espiral Edublogs 2012 en l'apartat "Blogs de centro". L'acte de lliurament dels guardons s'ha fet aquest dissabte a Madrid i, tot i que el centre educatiu taradellenc ja sabia que tenia premi, no coneixia si era el millor. Aquests premis valoren els blocs amb recursos pedagògics i educatius.


El bloc de Les Pinediques competia amb el col·legi La Garena d'Alcalá de Henares i el col·legi argentí Norbridge. Cal destacar que el bloc l'elaboren els alumnes i mestres de l'escola.

Els Premis Espiral Edublogs són uns guardons internacionals que compleixen la sisena edició. Premien blocs de qualsevol país, sempre i quan estiguin escrits en alguna de les llengües oficials de l'Estat espanyol. Es valoren criteris com la utilitat didàctica del bloc, els continguts o els recursos que ofereix en referència a eines 2.0, activitats realitzades a l'aula o referències a altres blocs o webs.

Bloc de Les Pinediques

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITAS A TOTS,PROFESORS EXPPROFESOS ,ALUMNES I EXALUMNES A PARES I MARES I SOBRETOT A L`AMPA JA QUE ENTRE TOTS HAN FET POSSIBLE AQUETS GRAN PROGETA QUE PODRIA ESSER UN EXEMPLA PER MOLTES ESCOLES.

Anònim ha dit...

moltes feclicitats, que serveixi per seguir fent una bona tasca malgrat les dificultats. Endavant.