dimarts, 5 de juny del 2012

La biblioteca Antoni Pladevall i Font celebra els 25 anys amb pastís de xocolata

Notícies

Un pastís de xocolata va ser la cirereta al primer acte, el més oficial, de celebració dels 25 anys de la biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Aquest dilluns es va un petit espectacle poètico-musical amb la participació de la Big Mama i Ramon Sellarès i les autoritats locals.


Durant els parlaments la directora de la biblioteca Eva Leucó va tenir agraïments per tots aquells que han fet possibles les dues dècades i mitja d'aquest equipament cultural. Leucó que ha és la directora de la biblioteca des del primer dia de la seva creació, també va recordar l'evolució que ha fet l'equipament des dels seus inicis al primer pis de l'edifici de Caixa Manlleu fins al seu trasllat, fa 10 anys, al centre cultural Costa i Font.

L'acalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va destacar que "hem aconseguit un equipament del qual ens en sentim orgullosos" i va afirmar que "les inversions en persones no són quantificables".


A banda dels parlaments, l'acte va comptar amb un espectacle musical. Big Mama Montse i Ramon Sellarès van posar en escena "Blues amb lletra" i, fins i tot, van cantar un "Moltes felicitats" a la biblioteca. L'acte es va acabar amb la bufada d'espelmes al pastís de xocolata i un petit brindis d'aniversari amb cava i un petit tast de pastís. L'acte també va servir per donar per inaugurada una exposició retrospectiva amb fotografies, cartells i diferents objectes històrics de la biblioteca, que es va inaugurar el 1987.

Edifici actual de la biblioteca

Edific de la biblioteca. Any 1987. Foto: Miquel Vilardell

3 comentaris:

Pere Pastor Alemany ha dit...

Tot i no poder assistir-hi ahir , estic molt content d'aquests 25 anys, els primers... I em consta que aquests darrers dies l'Eva, la Fina, la NOelia la Pilar i la Núria, s´hi han deixat la pell intentant fer el recull de material que està exposat.
La feina que es fa a la biblioteca i des de la biblioteca es importantissima per el nostre gaudi i la nostra cultura, tant en peril avui en dia.
MOltes felicitats a tots els usuaris, que ho som tots, i a tothom que fa possible aquesta petita illa de pau en un oceà tant trsbalsat.
Ah ! A partir d'ara a tothom que senti dir que la biblioteca es massa gran per a Taradell, l'hi cobraré un euro.
A veure si em puc canviar el portàtil amb els diners que recapti.....

Jaume Juvany ha dit...

Moltes feliçitats pels 25 anys,sento molt no haber-hi pogut asistir ya que amb va ser imposible, que podeu cel.lebrar molts més.Jaume

Anònim ha dit...

No és molt 4-5 persones de personal per una biblioteca com taradell?