dijous, 11 de febrer del 2010

Avui es fa el Ple de Febrer


Ajuntament

Aquest dijous es celebrarà el ple corresponent al mes de febrer.

L'acte es farà a la sala de plens de l'Ajuntament de Taradell a partir de 2/4 de 10 del vespre i com ja és habitual serà retransmès en directe per Ràdio Taradell.

Entre l'ordre del dia destaca l'aprovació dels projectes que es demanaran al govern per rebre els diners del Segon Pla Zapatero i la rectificació d'uns errors detactats en el POUM.

Aquests són els punts de l'ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens

1.- Aprovar l'acta de la sessió anterior.

2.- Aprovar la rectificació d'errors detectats en el text refós del Pla d'Ordenació Urbanistíca Municipal (POUM) de Taradell, aprovat pel dictamen núm. 10 del ple del dia 29 d'octubre de 2009.

3.- Aprovar inicialment la modificació de l'ordenança municipal de les instal·lacions d'antenes, aparells de climatització i altres elements assimilables a l'exterior dels immobles de Taradell.

4.- Aprovar la creació i imposició inicial del preu públic del servei de teleassistència del programa de serveis socials d'atenció domiciliària i l'aprovació de l'ordenança fiscal reguladora del mateix.

5.- Aprovar la ratificació de la resolució núm. 18 de la junta de Govern Local del deia 1 de febrer de 2010. 'Aprovar, si s'escau, les actuacions municipals a incloure en el registre de finançament del Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat Local (FEOSL)'.

B) Mocions

6.A. - Moció

C) Comunicacions diverses al ple i control d'òrgans municipals

7.- Comunicacions diverses al ple

8.- Control d'òrgans municipals, precs i preguntes