dimarts, 9 de febrer del 2010

L'Ajuntament dóna per tancada la polèmica de la planta de tractament de runes

Ajuntament

Lluís Verdaguer, a instància d'ERC, va explicar la situació de la planta de reciclatge de runes que l'Ajuntament de Taradell vol traslladar en uns terrenys situats entre la casa de pagès d'El Molist i la depuradora i que en aquests moments s'està portant a terme al polígon de Castellets.

Verdaguer va afirmar que "la zona proposada és la millor que hem trobat fins el moment" ja que "Castellets no és el lloc adequat". Tot i aixi, va deixar les portes obertes tant a l'oposició com al poble de Taradell a canviar la ubicació "sempre i quan sigui un lloc millor".

Verdaguer es va queixar que "se'n ha fet un gra massa de la polèmica", ja que "els veïns afectats són una persona i els pagesos que s'han queixat són dos i no són del municipi".

L'alcalde que va argumentar que "es necessita molt espai, no per màquines ni per camions, sinó per fer-hi els pilots de runa que s'ha d'emmagatzemar", va confirmar que ja s'havia reunit amb les parts afectades i que "si ningú troba una ubicació millor, els tècnics són els que hi han donat el vist-i-plau i per tant tirarà endavant" .

En el ple hi havia present Josep Miralpeix, el veí afectat, que va proposar que la planta de tractament es fes en una nau coberta en qualsevol dels polígons.

Font: Ràdio Taradell
Foto: El9Nou