dijous, 4 de febrer del 2010

Urbanisme no aprova el POUM

Ajuntament

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona (Generalitat de Catalunya) va desestimar, de forma provisonal, l'aprovació del POUM de Taradell i va retirar el punt de l'ordre del dia al·legant una polèmica sobre el catàleg de les masies.

L'alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va explicar en el ple de dijous que "és un pena que s'hagi endarrerit per un tema així" i va afegir que "ens ha molestat molt perquè ens en vam assabentar una setmana abans, sense temps de presentar una contrapoposta". Segons l'alcalde "la polèmica es basa en el criteri d'Urbanisme a l'hora de parlar de les masies a Catalunya" i va afegir que "ho vam estar discutint molt perquè la realitat entre una masia de Taradell és molt diferent que la de qualsevol altra".

Verdaguer va explicar que tant ell com Mauro Mas, l'arquitecte que ha dissenyat el POUM, van demanar que s'aprovés igualment amb el compromís "de modificar el que Urbanisme no veien amb bons ulls sobre els criteris de les masies", però va dir que "no ha pogut ser i haurem d'esperar el proper mes".

Font: Ràdio Taradell