dimecres, 15 de setembre del 2010

Exjugadors del Taradell celebren una trobada de germanor

Esports

Una setantena de persones van participar aquest passat diumenge en una trobada d'exjugadors de la UD Taradell. L'acte va servir per recordar anècdotes i vells temps. Els participants a la trobada eren antics jugadors del club taradellenc dels anys anteriors i posteriors a l'ascens històric a Regional Preferent.

La jornada va comptar amb un partidet matinal, durant el qual molts dels integrants van poder tornar a cordar-se les botes de futbol. Tot seguit, els exjugadors, juntament amb les seves respectives famílies, van poder gaudir d'un dinar de germanor al local social del club.

La trobada va ser tot un èxit de participació i també va comptar amb integrants de la junta directiva d'aquells anys. L'objectiu dels impulsors de la iniciativa és realitzar una trobada d'aquests tipus cada any i anar-la obrint a d'altres jugadors que hagin passat per l'entitat taradellenca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

soc exjugador i ara m´en he enterat
ó només era per uns quants

Anònim ha dit...

Jo vaig ser un dels organitzadors de la trobada. Es tracta de jugadors que vam coincidir l'any que es va assolir l'ascens. Uns quants anys abans i uns després.

Ja havíem fet una trobada feia uns anys i ho volíem recuperar.

En tot cas, potser sí que vam oblidar algú. Però, ens va semblar que contactavem amb tothom dins les dificultats de fer-ho en ple estiu.

No sé qui ets, però si m'ho fas saber i ets d'aquella època, ja ho tindré en compte per pròximes edicions.

Joan Morcillo