dimarts, 9 de novembre del 2010

Dijous es celebra el Ple ordinari de novembre que ha d'aprovar la nova urbanització del casc antic


Ajuntament

Dijous al vespre es celebra el ple ordinari corresponent al mes de novembre que ha d'aprovar tots els assumptes referents a la nova urbanització del casc antic. La celebració es farà a la sala de plens a partir de 2/4 de 10 del vespre.

L'ordre del dia previst, és el següent:

A) Propostes de dictàmens
1.- Aprovar l’acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si escau, l'avançament de la contractació de l'obra inclosa al PUOSC 2012 "Projecte d'urbanització del casc antic de Taradell, 1ª Fase".
3.- Aprovar, si escau, la sol·licitud de pròrroga per a la finalització de l'actuació municipal inclosa al FEDER 2010 "Projecte d'urbanització del casc antic de Taradell, 1ª Fase".
4.- Aprovar, si escau, la modificació del dictamen núm. 4 del Ple del dia 21 d'octubre de 2101, d'aprovació inicial de la modificació de crèdits i atorgaments de crèdits extraordinaris.
5.- Aprovar, si escau, el plec de clausules economicoadministratives particulars per a l'adjudicació del contracte d'obra "Projecte d'urbanització del casc antic de Taradell, 1ª Fase", experdient núm 7/2010/obra, de tramitació urgent, prodeciment de selecció del contractista obert i adjudicació a l'oferta econòmicament més avantatjosa ambmés d'un criteri de valoració, i la convocatoria de licitació.
6.- Aprovar, si escau, la imposició de contribucions especials per al finançament de part del cost de l'obra "Projecte d'urbanització del casc antic de Taradell, 1ª Fase" expedient núm. 7/2010/OBRA.
7.- Aprovar, si escau, la cessió gratuïta del solar i de l'edifici del Centre d'atenció primària de Taradell, del C/. de Ramon Pou, al Servei Català de la Salut.

B) Mocions
8.A.- Moció.

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’òrgans municipals.
9.- Comunicacions diverses al Ple.
10.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.