dimarts, 23 de novembre del 2010

Taradell recorda aquesta setmana al gran poeta Màrius Torres

Agenda


Taradell recordarà aquesta setmana a Màrius Torres amb un parell d'activitats dedicades al poeta lleidatà en el any del centenari del seu naixament.

Entre l'herba i els núvols

El dijous a les 8 del vespre a la Biblioteca de Taradell es representarà l'espectacle "Entre l'herba i els nuvols" amb els actors i rapsodes Joan Cornudella i Dolors Aldomà del grup de teatre La Bolera de Juneda (Lleida).

L'espectacle que està organitzat conjuntament per la Biblioteca de Taradell i Òmnium Cultural d'Osona, en el marc de "Els dijous a l'Òmnium", consta d'un recital audiovisual que comença amb un preludi i obra de Màrius Torres. A continuació, acompanyat de l'àlbum familiar i dels tastets musicals de fons, dues veus combinen fragments dels pensaments del poeta i una antologia cronològica dels seus poemes. El final s'ha de veure i escoltar.

Molt lluny d'aquí

Aquest dissabte, a les 10 de la nit, a la sala gran de Can Costa i Font es representarà l'obra "Molt lluny d'aquí" de la companyia taradellenca Tint Teatre.

Cartell de l'acte

Us deixem amb la seva poesia "Cançó a Mahalta" musicada per Lluís Llach.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Estem ultimant l'edició del llibre sobre el 13-D dels referèndums per la independència a Osona, que es presentarà el dilluns 13 de desembre a les 8 del vespre al Temple Romà de Vic.