dimarts, 30 de novembre del 2010

La granja Castellets de Taradell torna a guanyar el premi 'Porc d'Or de Diamant'

Noticies

Foto de tots els premiats. Font: Elter.net

ACN. La granja Castellets de Taradell ha guanyat, per segon any consecutiu, el Premi Especial ‘Porc d’Or de Diamant’ 2010 que reconeix l’excel·lència en el sector porcí. A més, també ha aconseguit dues estatuetes: una d’or per ‘productivitat numèrica’, que es calcula amb el nombre de garrins deslletats per truja productiva. I una de plata per ‘nascuts vius’, que correspon a la mitjana de garrins nascuts vius per cada part. La granja Castellets de Taradell compta amb 570 truges de producció i 30 de recria.

Els premis s’han celebrat aquest divendres al Palau de Congressos de Lleida. A l’acte, hi ha assistit el conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena.

El Premi Especial de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries a ‘Sanitat, Medi Ambient, i Benestar Animal’ ha estat per la Granja de Veus, de Balsa de Ves (Albacete) de l’empresa Afrivall-Vall Companys Group. El Premi Especial ‘Porc d’Or a la Màxima Productivitat’ amb una mitjana de 32,06 garrins deslletats per truja i any, que és la xifra més alta aconseguida fins ara en aquests premis, ha estat per la granja ‘El Sas’ de Candasnos (Osca) de l’empresaCINCAPORC de Fraga (Osca).