dijous, 5 de gener del 2012

Algunes imatges de l'arribada dels Reis d'Orient a Taradell

Notícies










12 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats perquè aquest any ha estat una cavalcada molt ben lluida ! La carrossa de les pilotes m'ha agradat molt, els reis han estat poc a sortir al balcó de l'ajuntament i el sistema de repartir els regals ha sigut molt bo i ben ordenat !

Felicitats !

Anna Solà

Anònim ha dit...

Soc de Granollers i és el primer any que he vingut a Taradell, hi he vist una cavalcada molt ben organitzada, tot i que nomes hi hagi tres carrosses, poder alguna de més no estaria malament. He trobat que l'idea de les atxes es molt bona, segons m'han explicat es una tradició !

Salutacions,

Sonia Cruz

Anònim ha dit...

una estirada de orellas a les persones que han decidit que els infants empedronats a taradell i que no tenen 1 any no sels don el tiquet per recollir la joguine si no es anan a comprar el tiquet

Anònim ha dit...

És el primer any que veniem a la cavalgata de Taradell i ens ha agradat molt perquè estava ben organitzada.

Anònim ha dit...

em sembla que aquí escriuen molts organitzadors de la festa que es feliciten ells mateixos, perquè la realitat de la gent del poble és que l'ha trobat mal organitzada, curta, pobre i amb coses molt lletges com fer pagar els menors de 1 any (com expliques a una família amb un nen de 4 anys i l’altre de mig que a el seu germà petit els reis no li hagis donat res de res?)

Anònim ha dit...

Tinc fills de mes de vint anys i ja quant eran petits aixo ja passava que si no tenian un any no els pertocava el tiquet, pero si anavas a buscar tiquets per gent que no vivien a Taradell et donavan els que volies sensa preguntarte res, jo pensava que aquesta discriminacio entra tots els infants de Taradell ja s havia solucionat, espero que els pares d aquets infants tinguin bona memoria per explicar als seus fills quat siguin grans,la discriminacio que han patit, jo ja els i he explicat als meus fills i ara son molt retisents alhora de collaborar amb les festas del poble

Anònim ha dit...

Jo diria que tant tu com els teus fills el que no voleu és col·laborar i si el motiu veritable és aquest, millor que visiteu un psicoleg per tractar aquest traume. Els altres sis anys que si van rebre el regal no compten? I quedi clar que ni soc de la organització, ni del ajuntament, unica i exclusivament valoro el que em donen i l'esforç que això costa. Que fàcil és queixar-se, sobre tot si no es participa en res com és el vostre cas.

Anònim ha dit...

Penso el mateix i tampoc soc organitzadora. Jo valoro molt l'esforç que fa el nostra ajuntament per donar un regal a cada nen.

Trobo lògic que fins a 1 any no se'ls hi doni cap regal ja que els nens són molt petits i encara no s'enteren.

Fa anys que amb el meu fill hem anat a buscar un regal i mai no ens hem queixat.

Ho sigui, felicitats organitzadors, jo valoro la vostra feina !

Anna.

Anònim ha dit...

Si, jo també trobo lògic que no es donguin regals els menors de un any, a part que un nen de menys d'un any, no crec que vegi ni digui que perquè ell no té regal ! Ho dubto molt !!!

Jo crec que la cavalcada de Taradell està força bé, però si que hi faltarien més carrosses. Animo a l'organització perquè faci dues o tres carrosses més, així la cavalcada duraria molt més !

Però per part meva, felicitats per la cavalcada d'aquest any !

Toni.

Anònim ha dit...

Jo també felicito a la organitzacio de la cavalgata i trobo perfectament lògic que no es reparteixi cap regal a menors de 1 any (no ens enganyem no té cap sentit perquè són molt petits i no s'enteren).

De fet nosaltres no sabíem això que es donava un regal als nens i vam quedar molt gratament sorpresos,

La llàstima és que fa molt fred i cua per agafar el regal,

felicitats

Anònim ha dit...

Felicitats per l'organització ! Jo també soc dels que penso que no s'ha de donar juguets els nens i nenes de mesos, son massa petits i encara no saben que passa.

Poder la cua si que es va fer molt llarga però entenc que no hi ha cap més manera de fer-ho.

També el que trobo molt bé, es que es vagi fer una recollida de joguines i d'aliments. De vegades, pensem molt amb nosaltres mateixos i no pensem que hi ha gent que s'està morint de gana a altres llocs llunyants o no tant lluny.

Un cop més felicitats organització i esperem que seguiu treballant per continuar i innovar la cavalcada.

Laura

Anònim ha dit...

Tota la raó, a part, des de fa 20 anys que jo portava els meus fills a recollir el regal, el meu a un any no li havien donat pas !

Jo crec que la cavalcada va estar molt ben organitzada, poder l'entrega de regals s'hauria de buscar un mètode diferent per donar-los ja que s'ha d'esperar molta estona !

De totes maneres, felicitats pels reis que tenim a Taradell i que puguin ser-hi molts anys més !

Joan.