dijous, 28 de febrer de 2008

Surten les bases del 6è Premi Literari Solstici

Agenda


Aquesta setmana han sortit les bases del 6é Premi Literari Solstici que organitzen la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell i l’associació Gent d’aquí.

El Premi és obert a tres categories (menors de 12, de 13 a 18 i majors de 18 anys) i és poden presentar obres de poesia i prosa de qualsevol tema, sempre que siguin inèdites i escrites en català.

Les obres s’han de presentar abans del 25 d’abril a la mateixa Biblioteca amb el format que s’indica en les bases que adjuntem. El veredicte i el lliurament de premis es farà el dia 21 de juny a la Biblioteca.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona tarda.
M'adreço a vostès per fer el següent suggeriment.
Si bé és cert que disposar d'un concurs literari tan bonic com aquest és una bona oportunitat per a l'escriptura, penso que s'hauria de poder optar a la presentació dels treballs en més d'un format. M'explico.
L'elaboració dels quaderns de poesia estic convençut que dónen molta comoditat als jurats, i de fet és aquest el mètode més utilitzat en tots i cadascun dels concursos literaris del nostre país, però preparar-ho és car, i a vegades fer-ho arribar tampoc és el més còmode. Jo demano si hi hauria alguna possibilitat, encara que fos en un futur, de trametre els treballs per internet. Penso que això ajudaria a una major afluència de treballs al concurs, una competència, així doncs, més alta, i per tant, una encara major qualitat final.
Moltes gràcies.