dimarts, 12 d’agost del 2008

El diumenge 24, Obrint Pas a Taradell

Festa Major



Avui ens han fet arribar el programa de la Festa Major Jove que el Consell de Joventut de Taradell organitza cada any a les carpes del Pujoló. El programa definitiu té algunes diferencies respecte a l’enunciat oficialment, la més destacada ka incorporació de Obrint Pas el diumenge. També destaquen grups com Boikot, Kaotiko, Strombers, The Locos, D'Callaos i Talco. S'està treballant perque el grup taradellenc Boys Damm també pugui tocar un dia.

La incorporació de Obrint Pas és tant recent que no surt publicat ni el programa de la Festa Major, ni en el cartell de la Festa Jove. En tot cas si que ho podeu confirmar al propi bloc de Obrint Pas.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"S'està treballant perquè el grup taradellenc Boys Damm també pugui tocar un dia"

???? Que jo sàpiga Boys Damm no són de Taradell i fa com un mes que tenen el concert anunciat a la web. (www.boysdamm.blogspot.com) Ja els ho demanaré però em sembla que algú porta els papers molls...

Anònim ha dit...

El concert de Boys Damm no ha estat mai confirmat el 100%...hi ha molta confusió pel mig em sembla. Ells ja saben els dies disponibles que poden tocar...aviam si ho aconseguim i al final venen algun d'aquests dies. Demanem disculpes per tot aquest lio que hi ha hagut amb els grups.

CJT

Anònim ha dit...

I si mai ha estat confirmat al 100%, per què surt al programa de festa major d'El 9 Nou?

Anònim ha dit...

Perdó, és que els conec de ben a prop i trobo tan indignant el comentari del CJT que no puc fer res més que aconsellar-vos que llegiu el comunicat que va aparèixer a la seva web (www.boysdamm.blogspot.com). És increïble.

Anònim ha dit...

De veritat que ens sap molt de greu tot això que ha passat amb boys damm. Ens hauria agradat que haguéssin vingut. Si hi ha algun altre comentari o pregunta al respecte : www.cjtaradell.org