dimarts, 16 de setembre del 2008

Ordre del dia del Ple de dijous

Ajuntament

Aquest dijous es celebrarà a la sala del mig de Can Costa i Font, el Ple Ordinari corresponent al mes de setembre.

En aquest Ple es parlarà força de temes relacionats amb l’hisenda ja que s’ha d’aprovar el compte general del pressupost 2007, l’acceptació d’un crèdit de 273.000 euros, la sol•licitud d’un nou Credit de 317.583 euros i l'acceptació de dues subvencions del Departament d'Educació.

Un altre dels temes de dijous serà sobre la situació de la piscina coberta i la resolució del contracte amb l'empresa BRUESA. També es farà afectiva la renuncia per motius personals de la regidora d’Esquerra Rosa Morales, que serà substituïda per Salvador Clot.

El Ple es celebrarà com hem dit a Can Costa i Font a causa de les obres que s'estan fent a la sala de plens. Us deixem amb l'ordre del dia complet del Ple.

a) Propostes de Dictàmens
1.- Aprovar, si s’escau, l’Acta de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si s’escau, el Compte General del Pressupost 2007.
3.- Aprovar, si s’escau, l’acceptació del crèdit de 273.000,00 euros atorgat per la Caixa de Catalunya dins del programa de crèdit local de la Diputació de Barcelona per finançar part del cost de diverses obres d’inversió municipals.
4.- Aprovar, si s’escau, la sol•licitud d’un crèdit de 317.583,09 euros al mercat financer per finançar part del cost de diverses obres d’inversió municipals.
5.- Aprovar, si s’escau, l’acceptació de la subvenció del Departament d’Educació per a l’Escola de música l’Arpa de Taradell, curs 2007-2008.
6.- Aprovar, si s’escau, l’acceptació de la subvenció del Departament d’Educació per a les escoles bressol municipals de Taradell, curs 2007-2008.
7.- Aprovar, si s’escau, donar suport a la moció de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló sobre un projecte de seguretat.
8.- Aprovar, si s’escau, la resolució del contracte d’obres de l’obra local ordinària “Construcció d’una piscina coberta a la zona esportiva del municipi de Taradell”, adaptat a la normativa d’obligat compliment establerta en el Pla Director d’instal•lacions i equipaments esportius de Catalunya (PIEC) per incompliment del contractista, Bruesa Construción, S.A., la incautació de la fiança i la reclamació dels danys i perjudicis causats.
9.- Aprovar, si s’escau, prendre coneixement de la renúncia al càrrec de regidora de l'ajuntament de la senyora Rosa Morales i Sánchez .

B) Mocions
10.a.- Moció.

C) Comunicacions diverses al ple i control d’òrgans municipals
11.- Comunicacions diverses al ple.
12.- Control d’òrgans municipals, precs i preguntes.