dilluns, 15 de desembre del 2008

Joves de Taradell recullen firmes per demanar que es faci una pista d'skate al poble

Noticies

Una colla de nois ben jovenets de Taradell (foto inferior) van posar la seva paradeta ahir a Santa Llúcia per tal de recollir firmes per demanar la construcció d'una pista d'skate al poble.

La iniciativa els hi va anar prou be i es veu que al final del dia tenien forces signatures recollides.

Per la fira corrien rumors que, fins i tot, va firmar l'alcalde.

2 comentaris:

Miquel Vila Solà ha dit...

Bona tarda.
Tota instal.lació esportiva nova és d´interés pels joves del nostre poble. A més a més, el que es reclama no té un cost molt elevat i es poden aprofitar espais públics, ja que la instalació no requereix d´un sòl de grans dimensions.
Quan els joves prénen una iniciativa d´aquestes característiques, se´ls ha d´escoltar i acompanyar en la seva reivindicació.
No sé si va signar o no el batlle de Taradell, el que si és cert, i no és un rumor, és que vaig signar personalment el full de la iniciativa d´aquests joves, i que els ajudaré en lo que calgui per tirar endavant aquesta iniciativa.
Miquel Vila Solà
Cap de llista del PSC
de Taradell

Anònim ha dit...

Ben fet, això de sumar-se al carro sempre va be, i mes si no cal una gran inversió, els esports minoritaris son com els de la 2 o el 33, una immensa minoria (oblidada es clar).
Espero que si s'acaba fent l'ajuntament no porti la gestió o el manteniment igual que fa en el Pavelló de Hoquei el Pujaló, on es "respira" poliesportivitat per arreu.