dijous, 16 d’abril del 2009

Astronomia i la història de Taradell, noves propostes de l'escola L'ARPA

Agenda

L'Escola L'Arpa va presentar la setmana passada les noves propostes de monogràfics per el tercer trimestre del curs.

Entre ells destaca un monogràfic dedicat a conèixer la història de Taradell que es farà a la Biblioteca i que contarà amb sortides de camp per descobrir el nostre passat a partir del patrimoni històric que ens resta a la Vila. Els curs estarà conduit per l'Anna Chavez i es farà els matins (de 9 a 13h) de tots els dissabtes de maig (9, 16, 23 i 30).

Un altre curs molt interessant és una introducció a l'Astronomia que impartirà el Miquel Amblas i que es farà els dilluns a la nit, de les 8 a 2/4 de 10, al Centre Cultural Can Costa i Font. El curs constarà de classes teòriques i també de classes practiques amb l'observació del cel de nit.

La tercera proposta és un curs d'introducció al massatge per a persones que estiguin interessades en el massatge com a eina de comunicació. Aquest curs el donarà la Victòria Luque i es farà els dissabtes 16, 23 i 30 de maig de les 9 a la 1 del migdia a la Sala de ioga i tai-txi de l'escola municipal (damunt de "La Caixa").

Si et vols apuntar a qualsevol d'aquests tres monogràfics has d'anar a l'Escola l'Arpa, al carrer de l’Església numero 38 abans del 8 de maig. També pots telefonar-hi al 938126860.

Díptic informatiu