dimarts, 14 d’abril del 2009

Caramelles i Ball de Bastons 2009

Reportatge

Com cada diumenge de Pasqua la gent del Cau i la de l'Esbart van sortir de nou al carrer per alegrar-nos la festa amb els seus cants i les seves danses.

Aquest any però, per culpa de la pluja, no es van poder fer totes les actuacions previstes i només van poder cantar i ballar als llocs que estaven sota cobert. L'actuació que tradicionalment es fa davant de l’església es va fer a dins i la que es fa a l'Ajuntament, cap a quarts d'una del migdia, es va haver de fer a dins de la Sala de Plens.

L'Esbart Dansaire Sant Genis va oferir un bon repertori de danses entre les quals destacaven la popular Dragona, el Gegant del Pi o el No volem ser una regió d'Espanya. L'Agrupament Rocaguinarda va cantar cançons, entre altres, de Els Pets (Ulls de color mel), Lax'N'Busto (La meva terra) i Ja t'ho diré (Per a tu), també van preparar unes divertides corrandes que ironitzaven sobre l'Obama, l'aeroport, els nous despatxos de l'Ajuntament, la Crisis Financera i el Pla de Bolonya.

Els vídeos que podeu veure a continuació pertanyen a l'actuació que van fer a l'Ajuntament.

El Ball de bastons



Les Corrandes



Ulls de color Mel - Els Pets -



La meva terra - Lax'N'Busto -



Per a tu - Ja t'ho diré -


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Kasi kasi som kom els escolanets de montserrat!! XD XD

Anònim ha dit...

Tot i la pluja, els de l'esbart van "cantar i ballar als llocs que estaven sota cobert" però també per tot el poble, com cada any. Van acabar xops, això sí.

Salut i visca la terra!