divendres, 3 de juliol del 2009

La UVic premia el treball de recerca d'una taradellenca

Noticies


El treball de recerca “La música i el nazisme” de la M. Pau Albert i Generó, estudiant de l'IES Taradell, ha guanyat un Premi de la Universistat de Vic, concretament un dels Premis Ferran Sors dotat amb 300 euros.

Aquesta ha estat l'onzena edició dels Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca de Batxillerat i han estat premiats fins a 23 treballs. A banda del treball de l'IES Taradell tambe s'han premiat sis treballs osonencs més.


L'acte de lliurament dels premis, el passat dimarts 22, el va presidir la rectora de la UVic, Assumpta Fargas, i va comptar amb la presència del director general de Recerca, Joan Roca i la presidenta de l’associació Osona Contra el Càncer, Montserrat Freixer. Globalment s’han lliurat 7.500 euros repartits en quatre modalitats: el de l’àrea científicotècnica Abraham Cresques dotat amb 2.000 euros; el de l’àrea humanística Narcís Feliu de la Penya dotat amb 2.000 euros; el de l’àrea artística Ferran Sors dotat amb 2.000 euros, i el Premi Osona Contra el Càncer de 1.500 euros.

Font: Osona.com