dimecres, 22 de juliol del 2009

L'Ajuntament organitza un acte de benvinguda als nous habitants de Taradell

Noticies

El passat dia 9 de juliol van ser convocades a la Sala de plens de l'Ajuntament totes les persones que s'han empadronat al nostre poble els últims sis mesos, des de l'1 de gener del 2009. L'alcalde i el primer tinent d'alcalde juntament amb el tècnic de convivència de la Mancomunitat, van donar la benvinguda a Taradell a tots els assistents.

La iniciativa que s'emmarca en el marc del nou Pla de Recepció i Acollida de la Mancomunitat la Plana (PRAM), va començar amb unes paraules de benvinguda de l'alcalde i del regidor per passar a continuació a explicar els serveis que el poble els podia oferir i quines eren les seves obligacions respecte al municipi i a la resta de conciutadans.

A Taradell els nous empadronats des de l'u de gener de 2009 fins a l'u de juliol del mateix any han estat 119, 64 dones i 55 homes. El de més edat té 94 anys i el més jove té dos mesos. D'aquests 119 empadronats cinquanta han vingut de la mateixa comarca d'Osona (amb Vic i Tona al capdavant); 23 són d'altres indrets de la província de Barcelona i Àrea metropolitana (sobretot de Barcelona ciutat); 13 són de la resta de Catalunya (des de Tremp fins a Blanes); 3 d'Espanya; i finalment 13 nous taradellencs i taradellenques amb nacionalitat estrangera: de Argentina, Bolívia, Cap Verd, Cuba, Itàlia, Marroc, Nepal, Perú, Polònia i Romania.

La sessió de benvinguda forma part del Pla de recepció i acollida de Taradell que també inclou entrevistes d'acollida amb els nouvinguts/des per a poder situar-los al poble i una guia d'acollida que en breu estarà disponible. De cara al més de gener es farà la propera sessió de benvinguda per a tots els que s'hagin empadronat la segona meitat de l'any.

Font: www.taradell.cat