dilluns, 5 d’octubre del 2009

Dimecres es fa una Assemblea Popular per començar la consulta

Consulta per la independència


Aquest proper dimecres, dia 7 d'octubre, s'ha convocat a totes les entitats i a tota la població de Taradell per participar de la primera Assemblea Popular sobre la proposta de celebrar una consulta sobre la independència de Catalunya al municipi.

La reunió tindrà lloc a 2/4 de 10 del vespre a Can Costa i Font i s'espera que hi assisteixin tant les entitats del poble com totes les persones que a títol individual vulguin assistir-hi.

L’ordre del dia de la reunió serà explicar l’estat del projecte, marcar un calendari, explicar i aprovar una estructura de treball i repartir les tasques per fer-lo possible.

Prèviament, ja s'han celebrat algunes reunions per preparar aquesta Assemblea. La més important es va fer el passat 23 de setembre, però només adreçada a les associacions i entitats del poble. Van assistir-hi unes 70 persones de 27 associacions diferents a les quals se’ls va explicar el projecte i demanar suport.

Les associacions taradellenques confirmaran, a la propera assemblea, el seu suport al projecte després d’haver-ne parlat a les respectives juntes.

Us hi esperem a tots!!!!