dijous, 28 de gener del 2010

L’empresa taradellenca FUSREI, punt d’informació i tramitació del Pla “RENOVA’T"

Noticies


L’empresa de Taradell FUSREI, l’antiga Fusteria Reig, ha estat acreditada per la Generalitat de Catalunya com a punt d'informació i tramitació del nou pla d'estalvi energètic RENOVA’T.

T'envio una informació "comercial" sobre el nou pla d'estalvi energètic impulsat per la Generalitat, el Pla es diu RENOVA'T i nosaltres (FUSREI) estem donats a la web da la Generalitat com a punt d'informació i tramitació. Si t'interessa per "omplir" com a noticia. també t'envio 2 fotos per si t'interessen

El Pla RENOVA’T està impulsat la Generalitat de Catalunya i l'Institut Catalá d'Energia (ICAEN) i està adreçat a augmentar l'estalvi energètic del nostre País. Es tracta de donar unes ajudes (subvencions) es donen per substituir els tancaments exteriors antics (finestres, balcons i portes exteriors), per tancaments que compleixin amb les exigències actuals.

Els criteris per tal d’aconseguir les ajudes són que els canvis s’han de realitzar en habitatges de primera residència i que el vidre que portin sigui d'un sol vidre, no de vidre amb càmera.

Les ajudes son de 130 €/m2 del forat d'obra a substituir amb un màxim de 3.000 € del total; tot i que es pot incrementar amb 40 €/m2 si també s’hi col•loca un protector solar.

Podeu trobar més informació d’aquest pla a FUSREI i a la plana web de la Generalitat: http://www.plarenovat2010.cat/