divendres, 5 de febrer del 2010

Les entitats de Taradell es mouen per Haití amb un acte benèfic que es farà el 21 de febrer a Can Costa



Noticies

El diumenge 21 de febrer, les entitats de Taradell organitzaran un acte benèfic pels damnificats del terratrèmol del 12 de gener.

Els diners que es recaptin amb l'entrada i el sorteig de dues paneres es destinaran a un dels projectes de la Creu Roja al país devastat.

Les activitats començaran a dos quarts de 5 de la tarda, amb una cercavila pel centre del poble que sortirà de les plaça de les Eres.

Tot seguit, a les 5, començarà una colla d'actuacions a Can Costa. Per l'escenari hi passaran l'Escola de Música, l'Associació Country d'Osona, l'Esbart Sant Genís, la Coral l'Arpa, Tastet de Gospel, Teatre Gottic, Canya que no és conya, l'Espai Món-rodó i Tint Taradell Teatre.

L'acte comptarà amb la participació especial de l'imitador Oriol Cruz (RAC1 i TV3), conegut per interpretar l'Iniesta.

A més, l'acte tindrà la col·laboració especial de l'imitador Oriol Cruz, conegut per la imitació que fa del jugador del Barça Iniesta al programa Crackòvia de TV3 i el ventall de personatges que imita al Versió RAC1 de Toni Clapés, com ara el Mag Fèlix, Ferran Adrià o Pedro Piqueras.


Entitats organitzadores: Protecció Civil Voluntaris de Taradell, Comissió Festa d'en Toca-sons, l'Escola de Música, la Coral l'Arpa, Associació Country d'Osona, Esbart Sant Genís, Teatre Gottic, Espai Món-rodó, Tint Taradell Teatre, Som Dones, Canya que no és conya, Tastet de Gospel, Colla Jove de Grallers i Geganters de Taradell i Ràdio Taradell.

Amb la col·laboració de: Ajuntament de Taradell, Agrupació de Botiguers de Taradell, Bon Preu, Embotits Cassany i el Xocolater de Taradell.