dimecres, 17 de febrer del 2010

Taradell explicarà la seva Consulta sobre la independència a Barcelona



Noticies

Els organitzadors de la consulta sobre la independència que es va fer a Taradell el passat 13 de desembre han estat convidats per explicar la seva experiència en una taula rodona que es farà demà a la Seu Nacional d'Òmnium Cultural.

En nom de la plataforma taradellenca hi assistirà Toni Reig que compartirà taula amb en Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló i portaveu de Decidim.cat; Alfons López Tena, director d’Osona Decideix i Josep Camprubí, portaveu de Manresa Decideix.

La xerrada s'inclou dins del cicle "Els Dijous a l'Òmnium" i vol reflexionar sobre l'efecte que aquestes consultes populars estan tenint en la societat catalana.

L'acte que serà presentat i moderat per en Roger Buch, politòleg i membre de la junta d’Òmnium, començarà a les 7 de la tarda a la seu d'Òmnium Cultural al Carrer Diputació, 276. Més Informació aquí.

Antoni Pladevall a Campdevànol

D'altra banda Antoni Pladevall, portaveu de la plataforma, també explicarà la experiència del nostre poble aquest divendres a Campdevànol, poble que celebrarà la consulta el proper 28 de febrer i on el passat dijous ja hi va parlar Toni Reig en un altre acte públic.

A més, el passat mes de gener un grup d'organitzadors taradellencs ja es van desplaçar fins a La Garriga per explicar, a la organització garriguenca, les claus de l'èxit taradellenc.