divendres, 26 de març del 2010

L'escola Sant Genís i Santa Agnès enderrocarà l'edifici del carrer de la Vila on s'hi obrirà un carrer

Noticies



El 9 Nou. Després de 153 anys de vida formant els nens de Taradell, l'edifici del carrer de la vila serà enderrocat i al seu lloc s'hi construiran 16 pisos, diversos locals comercials, un aparcament subterrani amb 26 places i un passatge de 6 metres que unirà el passeig Domenec Sert i el carrer de la Vila.

Amb la reforma, l'Ajuntament vol incentivar l'activitat comercial al centre del poble però al mateix temps assegurar l'existència de l'escola concertada que es troba en un edifici en molt mal estat i que ara es construirà en un nou emplaçament (tal com informavem dimecres). El projecte, que compta amb el vistiplau de totes les parts implicades, costarà 3 milions d'euros i podria estar acabat d'aquí a tres anys.

Finalment, però, i després de molts mesos de negociacions s'ha arribat a un acord que ha estat ben vist per totes les parts i ahir van signar el conveni que permetrà començar les obres.Tot i així, les germanes Dominiques de l'Anunciata, que són les propietaries de l'escola que s'enderrocarà van voler fer l'última petició de tot el procés: dedicar el nou carrer que sorgirà de l'enderroc de l'escola a Sant Francesc Coll. L'alcalde li va respondre que no hi veia cap problema i que d'aquí a tres anys ja podrien passejar pel nou carrer del centre de Taradell.



Foto i vídeo:
El 9 Nou

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest fet demostra que amb treball i col.laboració, es poden aconseguir moltes fites que a vegades semblen impossibles