divendres, 5 de març del 2010

Som Dones prepara una colla d'actes pel Dia de la Dona

Agenda

L'Associació taradellenca Som Dones ha organitzat per commemorar el Dia de la Dona una serie d'actes que tindran el seu plat fort el proper dissabte dia 6 amb la 3a. Mostra de Cuines del Món.

Els actes per conmmemorar el Dia de la Dona començaran el divendres dia 5 amb la inauguració de l'exposició "veïnes, ciutadanes" a les 8 del vespre al Centre Cultural Costa i Font. Una exposició de l'Institut Català de la Dona, l'exposició és una manera de retre homenatge a les dones que als any 70 van promoure diferents moviments populars a barris de ciutat i a pobles, està clar que a l'exposició no hi són totes les protagonistes però si que les que hi són present en son una mostra visible del que s'esdevingué aquella decada.

I sense desmereixer l'exposició, el dissabte dia 6 a partir de les 6 de la tarda i també al Centre Cultural Costa i Font, tindrem el plat fort, la 3a. MOSTRA DE CUINES DEL MÓN, que per tercer any volem donar a conèixer per mitjà de la gastronomia la diversitat cultural que tenim al nostre poble.

Veniu i participeu d'aquests actes, sapigueu cuantes dones es van moure a la decada dels 70 perque els seus barris fossin millors, i disfruteu d'un viatge al voltant del món des del paladar.

Més informació: bloc de Som Dones

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes dones es van moure i varen lluitar, pero no per acabar davant d'uns fogons!

Anònim ha dit...

Tu barreges els dos actes, i tot i que es fan els mateixos dies no tenen res a veure un amb l'altre, l'exposició es de les dones que es van moure i lluitar i la mostra de cuines, on no nomès hi participen dones, és per acostar per mitjà de la gastronomia les diferents cultures que convivim a Taradell, ens sap molt greu que no ho hagis entés.

Associació Som Dones de Taradell

Anònim ha dit...

"'Associació taradellenca Som Dones ha organitzat per commemorar el Dia de la Dona una serie d'actes que tindran el seu plat fort el proper dissabte dia 6 amb la 3a. Mostra de Cuines del Món."
Aquí ho diu ben clar!
Encara sé llegir!
I repeteixo, ho trobo molt malament fer coincidir els dos actes junts.

Anònim ha dit...

Veig que no hem entrat en bon peu. La nostra intenció no es buscar polèmica i està be que les coses es vegin de diferent manera. L'associació està oberta a totes les dones, i si ets dona i vols dir-hi la teva ho pots fer el 4t. dissabte de cada mes a les 5 de la tarda al Centre Cultural Costa i Font.

Associació Som Dones
Taradell

Anònim ha dit...

Hi ha molta gent que valdria més que se li apagues l'ordinador el moment d'escriure lo que vol dir i se li ensengués quan ho hagues pensat més bé. Parlant clar, hi ha molta gent que no té res més a fer i que escriu tonteries als posts d'aquest bloc ja que només saben criticar.

A part, hi han molts que ho fan covardament ja que no possen el seu nom al post. Això si, criticar per darrera tothom en sap.

Joan.