dimarts, 11 de maig del 2010

Avui fem 3 anys!



Noticies

Estem d’aniversari. Avui fa tres anys que aquest bloc es va posar en marxa. Inicialment amb la intenció de fer un seguiment de la campanya electoral de les municipals del 2007, però gràcies a la bona acollida que va tenir, va continuar publicant amb la idea de ser un punt d’informació local de la Vila de Taradell.

Amb aquests 3 anys hem publicat 1.245 articles, mirant sempre de que cada dia laborable n’hi hagués un de nou. Hem volgut fer el seguiment de l’actualitat de l’Ajuntament, l’actualitat cultural del poble, les noticies més rellevants; hem donat veu a tots els taradellencs que ens ho han demanat i fins i tot hem esdevingut espai de trobada per projectes comuns com les consultes del 13-D o be el rebuig a la MAT.

És cert que hem passat ètapes més actives i d’altres menys, però finalment hem aconseguit fer els 3 anys gràcies a les vostres visites i també als vostres mails de suport arribats d’arreu del món, sobretot de fora de Catalunya per aquells taradellencs que segueixen l’actualitat del seu poble per aquest espai.

Val a dir que en els tres anys hem rebut 114.118 visites, de 33.444 usuaris i hem servit 235.903 pàgines. Les visites han vingut de 96 països diferents de tots els continents.

Estem contents, gràcies a tots per llegir-nos.

Les visites en números


Gràfic de visites per setmana


Mapa de visites


Ranquing de visites per països

7 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Per molts anys, Toni!!! I com sempre, felicitats pel bloc!!!

Carles Camps ha dit...

Anys i anys...per molts anys...a la una per molts anys....!!!. Be Toni, cantà no és pas el meu fort, però que serveixi com a felicitació per el tercer aniversari. Per molts anys!!!!

Carles Banús i Puigivila ha dit...

Felicitats Toni pels tres anys, i sobretot pels números d'accés que demostren que TaradellBloc és un referent de l'informació municipal de Taradell

Anònim ha dit...

Felicitats Toni ! Ja saps la meva opinió del bloc ;) ! No cal repetir-la !

Moltes gràcies !

Joan Puig

Manel ha dit...

Per molts anys i felicitats per les visites.

Pensa que els 3 anys és la primera adolescència i et fera les primeres rebequeries, però tu aguanta.

Molta sort.

Taradell Bloc ha dit...

Gràcies a tots! ;)

Jaume Cutrina ha dit...

Com a responsable de P.C. Taradell felicito al blog i en particular el seu artifics Toni Reig, que per molts anys puguis continuar fen la feina com has fet fins avui.
MOLTES FELICITATS.
Jaume Cutrina