dijous, 9 de desembre del 2010

Aquest cap de setmana es celebra la 35ª edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell

Festes de Taradell

Aquest cap de setmana es celebra a Taradell la 35ª edició de la tradicional Fira de Santa Llúcia que cada any dona la benvinguda a les festes nadalenques.

La fira comercial es fa el diumenge, però el divendres a les 9 del mati es fa el primer acte religiós, una pregaria, a la capella de Santa Llúcia.

El diumenge,a les 10 del matí, comencarà la fira de Santa Llúcia amb de 70 parades que oferirant tot tipus de productes fins a les 8 del vespre.

A 2/4 d'11 del matí hi haurà el repic de campanes per anunciar la missa cantada pel cor parroquial i música de flauta. A la sortida de la missa s'oferirà coca amb llonganissa i vi bo per a tothom.

El Patge Reial serà a la Fira

A la tarda, a partir de les 5 i fins a les 8 del vespre, El Patge Reial serà present a la fira i recollirà totes les cartes dels nens de Taradell a la Plaça Santa Llúcia.

A les 6 de la tarda a la Plaça del Gili es començarà a servir el Berenar Popular a base de torrades, all i botifarra cuites allà mateix amb foc a terra.

La organització de la festa va a càrrec de l'Ajuntament de Taradell, la comissió de Santa Llúcia i la col·laboració de Protecció Civil Voluntaris de Taradell, la Colla Jove de Geganters i l'Agrupació de Botiguers.

Programa d'actes: