dimarts, 24 de maig del 2011

Enquesta sobre qui hauria de governar a Taradell

Eleccions 2011

Un cop celebrades les eleccions municipals, ara s'obre el termini per conformar govern a Taradell després que CiU hagi perdut la majoria absoluta. Per tant, aquests seran dies de converses entre les diferents formacions amb representació al consistori. CiU va descartar pactar amb PxC, però no amb la resta de formacions. Com ja vam apuntar es poden donar dos supòsits: un pacte de govern estable o un govern en minoria de CiU amb pactes puntuals.

Per aquest motiu, hem obert l'enquesta (a la part superior-dreta del bloc) on es contemplen diverses possibilitats per tal que els taradellencs puguin expressar quin tipus de govern municipal els agradaria més.

L'ajuntament es constituirà l'11 de juny

La constitució formal de l'ajuntament tindrà lloc el dissabte 11 de juny en una sessió especial pública. Fins aquell dia l'actual alcalde i regidors continuen amb les seves tasques, però en funcions.

L'ordre del dia comptarà amb la constitució de la mesa d'edat (formada pel regidor més jove i el de més edat) que presideix la sessió, la presa de possessió dels regidors i l'elecció de l'alcalde (per majoria absoluta de vots) i la seva presa de possessió. L'hora de la sessió constitutiva es fixarà en els pròxims dies i la sessió es farà a la sala de plens.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

LLUIS VERDAGUER, el millor alcalde que ens podem imaginar. ÂNIMS LLUIS ETS EL MILLOR.

Anònim ha dit...

Jo tinc més imaginació i no crec que sigui el millor.

Anònim ha dit...

El millor alcalde seria en Jordi, espero que el votin tots i es faci realitat el canvi que tot volem i que taradell necesita, anim

Anònim ha dit...

Crec què 1181 persones de taradell com amínim han dit el contrari amb el seu vot així què tots volem no es gaire exacte

Anònim ha dit...

El 47 % dels que han anat a votar han triat al Lluís com Alcalde, el contrari sería totalment antidemocratic.