dimarts, 31 de maig de 2011

Taradell celebra aquest cap de setmana la Festa de l'Esport

Esports

Per tercer any consecutiu, Taradell celebrarà la Festa de l'Esport durant tres dies. La iniciativa comptarà amb diferents disciplines i activitats esportives i finalitzarà amb el lliurament dels trofeus als millors esportistes de l'any. Per primera vegada, es premiarà al millor esportista masculí i femení i es reconeixerà a esportistes de Taradell amb una llarga trajectòria esportiva.

Al primer any es va fer un reconeixement a tots els esportistes de Taradell que al llarg dels anys havien assolit algun títol com a mínim a nivell català. L'any passat es va fer un reconeixement als atletes de Taradell que també havien aconseguit títols.

La festa està organitzada per l'ajuntament de Taradell i les entitats esportives del poble.

Divendres 3 de juny

22h- Pavelló municipal: Exhibició de patinatge a càrrec de Judith Serrat i de la secció de patinatge del Club Parc d'Esports.

Tot seguit, partit d'hoquei entre el 1er equip del CP Taradell i veterans del CP Taradell.

Dissabte 4 de juny

17:30h- Zona d'aparcament de la Coma del Reig: Trial amateur, rocòdrom, partits de bàsquet populars, tir amb arc, bicitrial i partides ràpides d'escacs.

19h- Exhibició de trial a càrrec del campió del món, Adam Raga. Organitza el Grup de Trialers de Taradell.De 17 a 20h- Passeig Sant Genís: Les botigues surten al carrer

Diumenge 5 de juny

8:30h- Sortida de la Plaça de les Eres: Pedalada popular

8:30h- Sortida de la Plaça de les Eres: Caminada amb xocolatada popular al Castell d'en Boix. Distància 8km.

10:30h- Camp de futbol: partit de futbol aleví UD Taradell-UE Gurb
11:30h- Camp de futbol: partit de futbol infantil UD Taradell-UE Tona

14h- Serrat del Figaró: Dinar-degustació de la Festa de l'Esport i lliurament de trofeus als millors esportistes de l'any.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a taradell també es juga a Basket, i no hi veig cap partit pogramat, perque??