diumenge, 30 d’octubre del 2011

EL CP Taradell suma un punt de la pista del Sant Feliu de Codines

Esports

El CP Taradell va treure un empat de la pista del Sant Feliu de Codines en un partit molt disputat i igualat fins al final. Els de Xevi Amblàs, amb alguna baixa a l’equip titular i amb tres júniors que van completar la convocatòria, van encaixar un gol molt matiner que va marcar el desenllaç del partit.

Tot i començar perdent i en una gran primera part dels blanc-i-blaus, els taradellencs van disposar de moltes ocasions per empatar. A la mitja part el resultat era de 2 a 2, després que el Taradell aconseguís l’empat a 1, els locals es van avançar novament però el Taradell va tornar a posar l’igualada al marcador.

A la segona part el partit es va igualar més, tot i la pressió per part dels locals que van buscar amb intensitat la victòria. Però el gol va arribar per part taradellenca que es va posar per davant en el marcador. A falta de tres minuts pel final i després de diverses faltes desaprofitades per ambdues bandes, els locals van fer el 3 a 3 definitiu.

CP Taradell: Àlex Capdevila, Homs (1), Prat, Molist (1), Cesc, Càmara (1), Pau Simón, Pau Aparicio, Oriol Casanovas i Carles Aumatell.