diumenge, 11 de març del 2012

La Mostra de cuines del món omple de gastronomia can Costa i Font

Notícies



El centre cultural Costa i Font es va omplir aquest dissabte de gent per poder participar en la cinquena edició de la Mostra de cuines del món. Per només 5 euros es podien degustar plats típics de fins a 15 països diferents. L'acte formava part de les activitats que el col·lectiu Som Dones ha organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Al marge de la gastronomia també hi havia tallers de manualitats per a la mainada, un espai de conte contes i l'animació del grup teatral Canya que no és conya.

D'altra banda, dijous passat, 8 de març, es va commemorar el Dia Internacional de la Dona a la biblioteca Antoni Pladevall i Font, que va acollir la lectura del manifest amb música de Pau Albert. També es va fer una xerrada centrada en "Feminitat conscient o la llibertat de Ser la que Sóc" a càrrec de la terapeuta, Carme Juàrez.


D'altra banda, des de fa una setmana es pot visitar l'exposició "Dues èpoques. Diferents realitats" al vestíbul del centre cultural Costa i Font.


El pròxim diumenge 25 de març a les 7 de la tarda a la biblioteca es projectarà el film "Las mujeres de verdad tienen curvas", pel·lícula que reflexiona sobre el model tradicional de família, el model de bellesa i la sexualitat. El cine fòrum anirà a càrrec de Mercè Voltas.

Us deixem amb una petita galeria d'imatges de la Mostra de Cuines del Món i l'acte del 8 de març.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies al "Som dones" podem gaudir de diades com aquesta i de propostes realment interessants. Sou úniques ! Gràcies !

Anònim ha dit...

És una proposta molt engrescadora, ja l'esperem cada any!! Endavant amb la vostra feina!!