dissabte, 31 de març del 2012

Un altre acte vandàlic destrossa la marquesina de la parada de busos de Taradell

Notícies



Així és com s'ha llevat avui la parada d'autobusos de Taradell, situada al passeig Sant Genís. Sens dubte, un acte vandàlic que l'ha deixat fet miques. La foto és de Joan Puig. Recordem que aquesta setmana publicàvem una carta de denúncia d'una taradellenca sobre el robatori d'unes bicicletes al seu propi pàrquing i que el 31 de desembre vam publicar una altra foto on apareixien els bancs dels jardins de can Costa i Font arrencats.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ia seria hora que algú fes alguna cosa, no pot ser que cada setmana estem igual. Alguna cosa s'ha de fer no !!!! A més sabent qui són aquest.
A que espereu per posar fi????
A que algú prengui mal? I si un dia algú s'hi enfronta per defensar el cotxe, la casa, el poble..?
I si algun dia fan mal a altres??
AIXÒ S'HA D'ACABAR jA.

Anònim ha dit...

Pensa fer alguna cosa la policia? és una vergonya!!! no tenim seguretat n'hi tranquilitat.

Anònim ha dit...

Ara ho heu dit, la Policia, aquí es diu molt de l'ajuntament però pel que jo se ho ha intentat per moltes vies i no han funcionat.

Joan.

Anònim ha dit...

Ja Que l' ajuntament no fa res. Patrulles veinals ja!!!

Anònim ha dit...

un poble com taradell, necessitaria molta més policia, som més de 6000 persones, algú pot dir quanta policia amb títol tenim? 1, 2? tela tela

claudi ha dit...

Tambés es un acte vandalic deixar les cagarades del gos al mig de les voreres, aparcar en zones destinades als minusvàlids o als passos de vianants, o en comptes de treure les escombreries el dia que toca ( com fem la majoria dels taradellencs) deixar-les a les papereres, al peu dels contenidors de vidre o llençar-les per la finestra del cotxe tot anant cap a vic.... I popt ser el model policial que ens van vendre fa uns anys es càduc i ilús. NO haviem de tenir una policia unica a Catalunya?

Anònim ha dit...

Per tenir accés al camp de futbol una persona amb cadira de rodes li cal trobar l'accés a la rampa lliure i es dona el cas que en mes d'una ocasió està ocupada per un vehicle que porta el distintiu de disminuït però la disminució que te no li impedeix caminar.Caldria dir-li alguna cosa.

Anònim ha dit...

Ara l' ajuntament publica Una noticia sobre seguretat de les bicis...quina tela. Com Si fossim imbecils.
El q volem es mes seguretat I que una persona no es fiqui dins dels parkings

Anònim ha dit...

res, educació