diumenge, 8 d’agost del 2010

Hi haurà teatre per Festa Major

Festa Major

Tot i que en un principi per un contratemps no hi hauria d'haver teatre per Festa Major d'enguany, al final s'ha programat una representació única d'un grup teatral osonenc. Es tracta de l'Espardenya Teatre de Calldetenes que posarà en escena Penombres el pròxim 22 d'agost.

A continuació reproduïm la nota de premsa que ens ha fet arribar el grup Gottic Teatre:

"A causa d'un malaurat accident sofert pel nostre estimat company i amic Enric Barba, no podrem representar l'obra de teatre que hem estat preparant des de fa mesos: ARSÈNIC I PUNTES DE COIXÍ.

La complexitat d'aquesta peça teatral i la manca de temps ens feu impossible trobar-li un substitut, i no volíem, ni podíem, deixar-vos sense veure i gaudir de la funció de teatre, de la qual en sou part molt important: EL PÚBLIC.

Amb tot el suport de l'Ajuntament de Taradell, vàrem contactar amb el grup l'Espardenya Teatre de Calldetenes, que ens oferiran PENOMBRES de l'autor osonenc Jordi Roca.

Només se'n farà una representació, la del diumenge 22 d'agost a 2/4 de 10 del vespre.
Tal i com hem fet en els darrers anys, a Can Costa i Font hi haurà la venda anticipada d'entrades al preu de 8 , el divendres 20 d'agost a partir de les 7 del vespre.

No cal dir que us agraïm la comprensió i que comptem amb la vostra presència com una mostra de suport davant aquesta circumstància.

Finalment, dir-vos que l'obra prevista, ARSÈNIC I PUNTES DE COIXÍ, us l'oferirem d'aquí uns mesos, si no hi ha res de nou.
Gràcies, moltes gràcies, pel vostre incondicional suport i interès!

Molt bona Festa Major 2010!"
GOTTIC TEATRE


Teatre

l'Espardenya Teatre de Calldetenes presenta

PENOMBRESde Jordi Roca
Dirigida per Jaume Parramon

L'autor ens mostra en un escenari aparentment incongruent, unes realitats viscudes per unes dones de classes socials diferents i amb uns problemes semblants. Des d'aquesta posició intenten trobar la manera d'entendre la vida...
Dia: Diumenge 22 d'agost
Hora: 2/4 de 10 del vespre
Lloc: Centre Cultural Costa i Font de Taradell

Venda d'entrades: Anticipada divendres 20 d'agost a partir de les 7 del vespre, i una hora abans de la funció.Preu: 8 euros



Vídeo de Penombres:


Si t'agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies