dimecres, 16 de maig del 2007

Avui, el primer debat a Canal Català!

Avui a les 9 del vespre al Canal Català d'Osona podrem veure el primer debat d'aquestes eleccions municipals amb la presència dels sis candidats.

L’antiga TVO, ubicada al canal 21 de l'UHF, oferirà el debat en el marc de la programació especial que aquests dies està emeten en motiu de les eleccions municipals.

Recordeu que demà a les 21:50 podreu veure el segon debat al Canal Taronja i que divendres de 2/4 de 11 a les 12 de la nit és celebrarà al tercer debat a El 9 TV. L’últim debat d’aquesta campanya, el que organitza Ràdio Taradell, serà dimecres de la setmana vinent a les 21:30 i també és podrà seguir en directe des de la sala gran de Can Costa i Font.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de veure el debat del Canal Català, crec que hi ha dos candidats que saben de què parlen i defensen les seves posicions amb seguretat i coneixement de causa: En Lluís i en Toni.

El primer, però, parla molt del passat -suposo que és el que toca quan ets a govern- i el segon parla de futur -suposo que és el que toca quan ets a l'oposició-.

Els altres candidats tenen mancances evidents en el coneixement de les competències que tenen els ajuntaments i la vida política i social de Taradell. Fins i tot, n'hi ha un que vol fer-se el savi sense haver passat per cap ple municipal i dos que són força monotemàtics. D'aquests dos, en Jolis és el que es mostra més proper a la gent i dóna en el clau d'un problema (el de l'encariment de la vida) en la que crec que si deuen trobar tots els que eren a la taula.

En el debat d'avui, he vist també una mancança temàtica evident com és la de les noves tecnologies.

Recomanaria als quatre candidats de les llistes que no són agovern que s'apropessin a Ràdio Taradell i demanessin les gravacions dels plens municipals per coneixer una mica més que es pot fer des d'un Ajuntament.

Atentament,


Un pet savi

Anònim ha dit...

jo també acabo de veure el debat per la tv i francament nomes hi ha una opció a Taradell: en Toni.
Sentir parlar en Lluis es com tenir un altre Mumany però 20 anys mes jove i això vol dir que si guanya en Lluis tindriem 4 anys mes d'un govern autoritari,prepotent i que nomes pensa en fer totxu i no pensa en fer una politica molt mes social que es el que Taradell necessita.
Per això crec que tots tenim de donar suport a ERC

Anònim ha dit...

Crec que el debat ha estat molt mal portat on únicament s’ha parlat del POUM, on tots en general, han demostrat no saber de que es tracte i per un altre de vells i nens, i la resta? Que en definitiva aguantem el poble.

Els candidats no tenien possibilitat de repica i això a provocat que en Lluís hagi hagut de parlat molt ràpid, però crec que si ha vist obligat davant d’un debat de un 5 conta 1, però l’un no tenia més temps que els altres per defensar-se. Deu ni do si els ha fet callar, és molt fàcil fer volar coloms quan saps que no governaràs és molt fàcil.


Feria falta que algú digues als del PP, els de PxC, els Jublitats, i fins i tot en Miquel Vila, que hi ha altres maneres de sortir a la “tele” sense necessitat de fer una llista.

Per cert, per l’ Anònim, no deus haver escoltat gaire bé en Lluís si només ets capaç de dir que sols pensa amb fer “totxu”, bàsicament perquè, amb el poc temps que ha tingut, ha dit forces coses més. I sento dir-te que seran bastants més de 4 anys, ja que conec com treballa en Lluís i et puc dir que agafarà el bo del seu antecessor, per amb la clarividència i saber fer que el caracteritza. El primer que canvia és que en Lluís no treballa sòl i en “Mumy” si.


En general, sapigueu amb qui és capaç de pactar la oposició per governar, amb en “Jose” a Catalunya i amb aquest personal a Taradell. Si no hi ha majoria absoluta, tenim un problema.


Endavant amb el bloc.