dilluns, 14 de maig del 2007

Debat a Ràdio Taradell

L’últim debat d’aquestes eleccions serà el que organitza cada vegada l’emissora Municipal Ràdio Taradell. Aquest debat serà el proper dimecres 23 de maig a 2/4 de 10 del vespre a la sala d’actes de Can Costa.


El debat amb els sis candidats el moderarà la Laia Miralpeix i és podrà seguir o be en directe des de la mateixa sala o be per les ones de Ràdio Taradell (106.7FM) o mitjançant la mateixa web http://www.radiotaradell.net/

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu si es farà a la sala gran de Can Costa com l'any passat?

Enhorabona per la web.

Anònim ha dit...

Sí, en principi es fa a la sala gran, igual que l'any passat. Al web de Ràdio Taradell hi deu haver més informació, suposo.
Llàstima, però, que no hi hagi pogut haver cap debat cara a cara ERC-CiU. El debat seria molt més interessant; de fet és el que la gent vol veure. Però com que en Verdaguer no ha volgut...

Anònim ha dit...

En Verdaguer no ha volgut? i qui el volia organitzar? Radio Taradell no podria perque es publica, oi?

Anònim ha dit...

les preguntes del debat de radio taradell seran "amanyades" com sempre? que segons quins temes no es poden tocar.
I que es pitjor? el que no ho permet, el que no pregunta, o el que no permet que no es permeti.

Anònim ha dit...

En Verdaguer no vol un cara a cara amb en Toni per què sap que "perdria". Per que no té discurs. Per fer aquest debat només s'han de posar d'acord ells dos. Si els mitjans no hi volen anar per què són públics (o no) tan és, és decisió seva. Hi ha mitjans que no ho són. En qualsevol cas es podria fer igualment a Can Costa sense passar-lo per la ràdio. Però la gent hi podria anar igualment. Però clar CiU hi té força a perdre, se li veurien les vergonyes!