dissabte, 19 de maig del 2007

Primer cara a cara a El 9 TV

El debat d’ahir al vespre a El 9 TV va ser el més obert de tots els que s’han fet fins ara. La tipologia que van proposar els organitzadors, amb l’Agustí Danès de presentador, així ho va permetre. Tots i cada un dels candidats van disposar d’un temps inicial de 4-5 minuts per presentar el seu programa i passada aquesta mitja hora, la resta del temps va ser pel debat.

Aquesta hora de debat va començar amb les declaracions d’en Toni d’ Esquerra que va demanar als altres candidats que és centressin amb coses tangibles que fossin possibles de fer des d’un ajuntament i que no és fes tanta demagògia. En Toni també va voler polaritzar el debat entre ell i en Lluís, entre CIU i ERC, que segons ell significa o be canvi o be continuïtat.

La veritat és que el debat d’ahir va quedar bona part del temps monopolitzat per aquests dos partits que van discutir sobre la legislatura passada i van diferir entre ells respecte a diverses subvencions, acords de plens, etc..

El PSC i la PxC es van queixar d’aquest fet i van demanar de poder participar més al debat. La Unió de Jubilats també va acusar-los de ser politics professionals i va intervenir per demanar més zones verdes i el PP va fer una intervenció no massa encertada sobre una discussió que s’havia produït en un ple concret.

L’altra cosa destacable del debat és va produir en el moment de parlar de pactes. Si be tothom va repetir el que ja sabíem i que ja havien dit el dia anterior, el PSC va anunciar que segurament pactaria amb la llista més majoritària. Tot un titular!

El vareu poder veure? Que en penseu? Podeu fer els vostres comentaris.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Volia destacar la referència final d’en Lluis. Va mostra el programa de fa 4 anys, en el qual hi havia 25 propostes, d’aquestes 21 s’han realitzat, 3 s’han iniciat i una, la sala fosca de Can Costa, va reconeixia públicament que no s’havia fet. A més, se n’han realitzat 13 més que no estaven en el programa. (En el programa de la candidatura està clarament detallat)

Només pot prometre qui ho pot fer, només ho fa qui ho demostra, només ens podem creure qui reconeix els seus errors.

A més no va demanar el vot directament, simplement va demanar que tothom anés a votar per tal que l’alcalde que surt, sigui qui sigui, tingui el recolzament del poble per poder fer avançar i fer un poble millor. Va quedar molt clar que per ell primer és el poble i després el partit.

Altres, que pel que es pot veure en els plafons, els cartells i fins i tot als cotxes, l’únic que volen és ser ells, ni tan sols compten amb el seu equip, qui acompanya en Toni, no surten enlloc.

Endavant i anem tots a VOTAR.

Anònim ha dit...

Jo el vaig veure en directe a l'estudi i, no sé si per aquest fet, crec que és el millor dels debats fet fins ara. Crec, també, que es va centrar força el debat en temes gestionables des dels Ajuntaments i que centrar-se en aquest àmbit va descolocar a alguns dels candidats presents.

Finalment, crec que en Jolis va demostrar molta intel·ligència titllant als que l'havien precedit en les intervencions de "polítics" i intentant capitalitzar el descontent amb els partits. Una manera de mostrar-se a ell mateix com a una persona del carrer. En aquest sentit, la meva opinió personal es troba reflexada en el meu bloc: Un resum simplista és que ens hi hem de posar tots, perquè els polítics són persones humanes i no tenen varetes màgiques per solucionar la vida de ningú, poden coordinar, escoltar, treballar, ... Però no poden forçar als empresaris ni anar en contra de dinàmiques col·lectives que ens afecten a tots.

El problema ens afecta a tots i la solució no és senzilla. Per mostra un botó: Increment del meu sou al darrer any: 2,7%. Increment de la hipoteca de casa: 15%. Què haig de fer parlar-ne amb els meus jefes o anar a parlar amb qui m'ha fet la hipoteca?

Anecdotari de plató:
- Allà vam ser-hi com a públic: 10 dels 13 de la llista d'Esquerra, 4 de CiU i 1 del PSC.
- Al final de l'acte, als candidats semblava que, enlloc de maquillatge, els haguessin posat cianur a la cara. Buscaven les tovalloletes per desmaquillar com un patge negre de Taradell la nit de reis. (;-D)

Anònim ha dit...

l'amic, passat aquest vespre per Can Costa i veur'as com un programa el poden presentar tretze persones i no cinc com feu volsatres.

Anem a VOTAR

Anònim ha dit...

Al presumpte amic de l’amic.

No poso en dubte que hi hagi més gent en la llista d’esquerra, exactament 13 + 10 reserves. No cabo d’entendre perquè heu posat tants reserves, és perquè els principals tenen por de no estar a l’altura i si es fan enrere hi hagi algú? O és que només sou 23 i calia posar a tothom per tal que ningú s’enfadés i sembles que éreu molts?

Sé que en Toni no treballa sol, però és la imatge que esquerra (que no republicana, i que no de Catalunya) està donen en aquesta campanya.

No tinguis cap dubte que a les 19:00 serè a Can Costa. Cal que coneixem totes les opcions.

Per cert no et dirigeixis a mi com a “vosaltres”, ja que no sóc que cap partit, m’he limitat a transmetre uns apunts del que vaig veure en el debat i de la campanya.

Tots a VOTAR.

Anònim ha dit...

En aquest cas, no deus haver rebut la última Enclusa (les pots trobar a la web d'Esquerra (www.esquerra.cat/taradell)) ni deus haver vist els clips de campanya (www.youtube.com/esquerrataradell) on apareixen els membres de la llista de manera individualitzada.

Del teu comentari inicial, hi ha una cosa que no entenc. Si durant el debat en Lluís es despenjava d'en Munmany i parlava de renovació, perquè es fa seves les propostes d'en Munmany? Perquè el seu programa té el mateix disseny que el d'en Munmany?

Si tant important és la llista per CiU, per què ens els seus cartells de l'acte de divenres hi ha dues o tres persones afegides amb Photoshop (retoc fotogràfic)?

Si uns eren a govern i els altres a l'oposició, per què dius que només poden acomplir les seves propostes aquells que han estat governant i que han tingut aquesta responsabilitat? Com saps que els altres no ho faran sinó se'ls dóna la oportunitat de ser-hi? Quantes activitats han fet les persones de la llista d'Equerra des de fora de l'ajuntament i en la vida associativa del poble?

Si m'he referit a "vosaltres" és justament per això, perquè mostres una proximitat curiosa amb la llista de CiU, carregues -com aquell que diu- cap a la dreta.

Però, bé, suposo que en les campanyes electorales es tracta d'això, de generar dubtes i alimentar incerteses sobre qüestions que no poden ser demostrades.

Parles del tema d'Esquerra. No s'abadona l'Esquerra Republicana de Catalunya, però parla amb la gent i que et diguin quina és la parauleta que s'utilitza per referir-se a ERC. Pocs et diran ERC i la majoria et diran l'Esquerra.

I dels 23 de la llista. Doncs certament, a Esquerra no tenim els càrrecs d'honor als dos darrers llocs de la llista i hem optat per tenir-ne 10 allà on han d'estar, com a resreves, perquè la llista és per fer feina i trencar-se el pit pel poble.

Deixem que la gent valori programes, persones, llistes, projectes i campanyes i que el dia 27 hi hagi una participació del 100% que mostri realment el que vol la gent de Taradell.

Apa, anem parlant, amic.

Anònim ha dit...

Si que rebut l’enclusa, per cert penso que té un disseny poc afortunat, el primer mal dirigit, el segon fen referència a capitalisme de dretes nord-americà i el tercer amb una clara referència a la industria farmacèutica, almenys podíeu haver posat un genèric, el quart, imagino, que serà un preservatiu amb el lema “utilitza’ns”.

En quan el “youtube” crec que està molt bé i seria que la resta de partits utilitzessin aquest sistema, però saps tan bé com jo que la gran majoria de la gent no arriba en aquestes tecnologies. Insisteixo en el tema que un lema tan personalista com “ara en toni” no descriu el que hi ha a darrera la vostra candidatura, i aquesta era d’única critica que feia.

En quan a la referència en Munmany, per les teves paraules interpreto que no has entès res. En Munmamy tenia moltes coses bones, però en tenia una de molt dolenta, la manera de fer les coses i el personalisme amb que feia les gestions. Crec que així ho va exposa en lluís, no recordo si en el primer o segon debat. Aquest personalisme unipersonal és el que sembla que ha heretat en Toni amb el seu lema de campanya. El lema de convergència diu exactament el contrari, “Un nou estil, la mateixa il•lusió” perquè tot si dit de pas a en Munmany de d’il•lusió per Taradell no ni faltava.


Desconec si convergència a retocat la foto amb Photoshop, si tu ho dius m’ho he de creure, però com a mínim sabem la cara que fan tots els candidats, perquè en la llista d’esquerra, apareix una tal Imma Sala que no surt a cap foto, els problemes de paritat han esta a totes les llistes com a novetat de la campanya. Crec que és més important que les llistes oficials i els programes coincideixin que no si s’ha fet amb “Photoshop” o no. Per cert, amb tots els respectes per l’Imma a qui tinc el gust de coneixia molt bé, però va amb el numero 13 en lloc del sr. Reig.

Sé que no estaràs d’acord, però esquerra a tingut varies oportunitats per demostrar com es fan les coses i no se n’ha sortit gaire bé. L’estatut és l’exemple més contundent però ni ha d’altres, la consellaria en cap, les vagaries, el departament d’ensenyament la passada legislatura, parla amb algun mestra, etc. Però són temes que ara no toquen. En quan a Taradell, quan guanyin ho podran demostrar, mentrestant poden fer com en Xavier Albert que junt amb en Munmany van fer moltes coses, o com en Toni que acaba als jutjats amb el secretari.

Sento dir-te que penjo a l’esquerra, però s’ha de fer critica constructiva i no criticar per criticar.

El tema de ERC és un problema que teniu a nivell de país, no a nivell municipal, si que és veritat que les base són republicanes i catalanistes, però els dirigents i els seus pactes han demostrat que ni republicans ni catalans, però en fi aquest és un tema que no toca en campanya de les municipals, malgrat el Sr. Huget hagi d’utilitzar aquest tema davant del desconeixement de Taradell.

No considero que siguin càrrec d’honor, simplement un detall èxplicit de dos personatges importants i amb un elevat pes polític, sobretot un d’ells, que aposten per una candidatura.

Estic totalment d’acord que em de deixem que la gent valori programes, persones, llistes, projectes i campanyes i que el dia 27 hi hagi una participació del 100% que mostri realment el que vol la gent de Taradell.

Fins ara amic, anem cap a Can Costa.

Anònim ha dit...

Amics:

El tres debats televisius que he vist amb tota l'atenció possible, no m'han semblat ni ensopits ni els millors que mai, senzillament m'han semblat poc professionals.

Els moderadors, com sempre (excepte en J.Morcillo) no han sapigut dissimular les seves tendències polítiques i això és nota molt en un debat en directe i ha de ser sempre el moderador el responsable de l'equilibri, la moderació i (també en Morcillo) la animació del debat.

En quant als protagonistes i per a posar nota, crec, tot i que no soc votant de Convergència, que en Lluís Verdaguer va estar moderar i correcte i el fet que se li notés la seva procedència (allò que ara en diuen "made in Munmany) és natural ja que ha estat durant molts anys un fidel deixeble d'ell.

Toni Cassasas, un cop mes, m'ha decepcionat, l'he vist prepotent i amb una manca important de educació política que en algun moment s'acostava força a formes ja caduques i impròpies d'una societat democràticament avançades i increíbles en una home de Esquerra.

Lluís Vila va estar encertat en les seves manifestacions de donar suport a la llista mes votada en el cas de tenir necessitat de fer-ho i des de el meu punt de vista desencertat al deixar-se portar, bàsicament per en Toni, al terreny tècnic municipal. Hauria d'haver-se manifestat mes en el terreny polític i no deixar-se faltar (quasi insultar) amb la bipolarització que aquell va intentar a tots tres debats.

L'amic Jolis va fer el que volia anar a fer. Va reclamar quelcom, que tot i tenir raó, hauria de fer-ho en un foro diferent que el de un debat per eleccions municipals.

En Segura, com és lògic, va navegar en totes les seves intervencions, encara que cal dir-ho, amb educació i maneres mes democràtiques que les d'altres contertulians.

Per acabar, la meva sorpresa m'he la ha donat el sr. Ricard. Ha estar educat, ha plantejat el seus arguments lluny de l’enfrontament i amb moderació i bones formes. Tot i que aquestes formes són enganyoses i demagògiques. L'extrema dreta ha sapigut sempre presentar-se coberta d'una blanca i neta pell de xai.

Us felicito per la pàgina web. A partir d'avui la faré servir amb molt de gust.

Anònim ha dit...

l'amic DIUS:
Si que rebut l’enclusa, per cert penso que té un disseny poc afortunat, el primer mal dirigit, el segon fen referència a capitalisme de dretes nord-americà i el tercer amb una clara referència a la industria farmacèutica, almenys podíeu haver posat un genèric, el quart, imagino, que serà un preservatiu amb el lema “utilitza’ns”.

DIC:
No seria mala idea, no? Ara en seriu. Veig que t’has quedat només en les portades i que no has entrat al contingut. Suposo que per això insisteixes tant en els cartells i no en el fet que a les encluses parlen els 13 i es presenten. Una cosa que també fan en els actes de campanya. Quants dels de la llista van parlar en el de CiU?

DIUS:
En quan el “youtube” crec que està molt bé i seria que la resta de partits utilitzessin aquest sistema, però saps tan bé com jo que la gran majoria de la gent no arriba en aquestes tecnologies. Insisteixo en el tema que un lema tan personalista com “ara en toni” no descriu el que hi ha a darrera la vostra candidatura, i aquesta era d’única critica que feia.

DIC:
El YouTube és un reforç a la darrera Enclusa i a l’acte central de campanya i aquí si que arriba a tothom i amb contingut. Pel que fa al lema, potser tens raó, però tenim un règim polític que dóna més importància a l’Alcalde que no a l’Ajuntament. Volta el carrer i pregunta com ho veu la gent. T’en torbaras més dient-te que s’escull alcalde que no pas que s’escull equip de govern.

DIUS:
En quan a la referència en Munmany, per les teves paraules interpreto que no has entès res. En Munmamy tenia moltes coses bones, però en tenia una de molt dolenta, la manera de fer les coses i el personalisme amb que feia les gestions. Crec que així ho va exposa en lluís, no recordo si en el primer o segon debat. Aquest personalisme unipersonal és el que sembla que ha heretat en Toni amb el seu lema de campanya. El lema de convergència diu exactament el contrari, “Un nou estil, la mateixa il•lusió” perquè tot si dit de pas a en Munmany de d’il•lusió per Taradell no ni faltava.

DIC:
I aquest nou estil és un estil de quatre regidor amb veu i la resta només amb vot? Certament, no he entés res, però si que conec la manera com ha actuat en Lluís en els darrers quatre anys. Un nou estil, la mateixa il·lusió és un bon lema. Reconec que CiU sap molt de marketing, però et repeteixo que em falta el contingut de la candidatura.

DIUS:
Desconec si convergència a retocat la foto amb Photoshop, si tu ho dius m’ho he de creure, però com a mínim sabem la cara que fan tots els candidats, perquè en la llista d’esquerra, apareix una tal Imma Sala que no surt a cap foto, els problemes de paritat han esta a totes les llistes com a novetat de la campanya. Crec que és més important que les llistes oficials i els programes coincideixin que no si s’ha fet amb “Photoshop” o no. Per cert, amb tots els respectes per l’Imma a qui tinc el gust de coneixia molt bé, però va amb el numero 13 en lloc del sr. Reig.

DIC:
De la nostra llista també els coneixes tots,. Som a l’Enclusa. Una cosa és la llista i una altra són els suplents i l’Imma Sala va en aquesta llista de suplents. Suposo que et refereixes a la Pilar Solà i aquesta és una persona molt vinculada amb la pagesia i el barri de Mont-rodón. Jo no concec a tothom del poble i et podria fer una llista de tota la gent que es presenta i no conec, però el tema és que nosaltres donem la cara com a persones amb discurs i CiU la dóna amb una foto de grup i retocada digitalment.

DIUS:
Sé que no estaràs d’acord, però esquerra a tingut varies oportunitats per demostrar com es fan les coses i no se n’ha sortit gaire bé. L’estatut és l’exemple més contundent però ni ha d’altres, la consellaria en cap, les vagaries, el departament d’ensenyament la passada legislatura, parla amb algun mestra, etc. Però són temes que ara no toquen.

DIC:
De tots aquests temes, n’hauriem de parlar en un altre lloc. Entre altres coses perquè imputar-ho a una llista municipal és com si jo et comences a treure les errades dels 20 anys de Convergència a la Generalitat i això no és gestió de poble.

DIUS:
En quan a Taradell, quan guanyin ho podran demostrar, mentrestant poden fer com en Xavier Albert que junt amb en Munmany van fer moltes coses, o com en Toni que acaba als jutjats amb el secretari.

DIC:
Una mostra aquesta de la mala gestió municipal d’un alcalde que és capaç de dir en un poble que la legalitat se la passa per on vol i que ell paga factura a factura als seus amiguets obres que haurien d’obrir-se a concurs públic.

DIUS:
Sento dir-te que penjo a l’esquerra, però s’ha de fer critica constructiva i no criticar per criticar.

DIC:
El mateix es pot aplicar al teu arguentari, no?

DIUS:
El tema de ERC és un problema que teniu a nivell de país, no a nivell municipal, si que és veritat que les base són republicanes i catalanistes, però els dirigents i els seus pactes han demostrat que ni republicans ni catalans, però en fi aquest és un tema que no toca en campanya de les municipals, malgrat el Sr. Huget hagi d’utilitzar aquest tema davant del desconeixement de Taradell.

DIC:
Tens tota la raó. Els dirigents tant sols són independentistes i demòcrates i saben que han d’aconseguir una majoria i que aquesta majoria passa per tota aquella gent que no és d’origen català. Centrar-se en un projecte de futur i no en un projecte de passat –com fan d’altres- és una aposta que demana centralitzar espais on ara no hi són. Sense l’àrea metropolitana no hi haurà un pais lliure. L’Huguet es va equivocar en l’acte de Taradell, però sempre s’ha de tenir a prop aquells que ens poden donar un cop de mà, no?

DIUS:
No considero que siguin càrrec d’honor, simplement un detall èxplicit de dos personatges importants i amb un elevat pes polític, sobretot un d’ells, que aposten per una candidatura.

DIC:
Doncs això mateix, però amb deu significades persones que recolzen una candidatura de 13 persones amb veu i ganes de treballar pel poble. El recolzament a la candidatura, en el nostre cas, és de 23, però la llista ñes de feina.

DIUS:
Estic totalment d’acord que em de deixem que la gent valori programes, persones, llistes, projectes i campanyes i que el dia 27 hi hagi una participació del 100% que mostri realment el que vol la gent de Taradell.

Fins ara amic, anem cap a Can Costa.

DIC:
Òstres! No ens vam dir el nom i no ens vam podem reconeixer a Can Costa

El dia del debat a Ràdio Taradell ens posem una enganxina amb els nostres nicks per trobar-nos
:-D

l'amic de Taradell ha dit...

Estimat amic de l’amic

No tinc gaire temps per contestar, avui ja és novament dia laboral. Et faré algun petit comentari i una altra hora ja hi tornarem.

Haig de dir que em va semblar bé que parlessin tretze de la llista, però tampoc cal obsessionar-s’hi, cada ú ho munta com vol o com pot.

Crec que fas bé reconeixent que CIU té un bon lema, però insisteix-ho, està molt bé que parli tothom, però no t‘obsessionis. Si abans parlava un i ara ja ho fan quatre ja anem guanyant.

Insisteixo que no coneixes bé la llista del teu propi partit el número 13 és l’Imma Sala, no en Ramon Reig. Demano hi veuràs que tinc raó. Per tan tampoc tindria sentit que parli en Ramon.

De la resta de temes veig que les teves paraules comencen a agafar ressentiment, que no vull entrar a valor.

Comentem que va venir a fer el Sr. Huget, que ni tan sols es va posar Taradell a la boca.


Veig que tens interès a saber qui sóc. Si vols ens podem posar la samarreta de “ara en toni” duran el debat i ens podrem reconeixia.

Sinó enviem un mail a amic.taradell@gmail.com

Anònim ha dit...

Amic,

Qui està mal informat ets tu. El número tretze de la llista d'ERC és en Ramon Reig Arumí. Ho pots consultar al butlletí del BOP. No diguis coses de les que no estas segur.

l'amic de Taradell ha dit...

Sr. Anònim

Qui no sap què diu ets tu. Mira el BOP 104, Annex II/ pàg. 308 del dia 1/5/2007. I sinó obra el correu, ja que les butlletes que esquerra va enviat a tots els votants així consta.

Me’n guardaria prou de fer safareig de una mentida.

Anònim ha dit...

I tu mira el BOP n. 99 -l'original- i veuràs com també hi ha canvis fets a la llista de CiU en relació al BOP que esmentes. Però això no té a veure amb Esquerra, sinó amb errades comeses a la Junta Electoral de Vic. Nosaltres teniem un problema de paritat en la llista de deu reserves i la Junta Electoral de Zona va canviar un nom que no tocava. Els canvis en la de CiU perquè són?

El número 13 de la llista és en Ramon Reig des de la confecció inicial de la llista. De fet, és l' "expert" del tema de poligons.

I, finalment, no entenc el tema del ressentiment quan es posen arguments sobre la taula. Suposo que és manca d'arguments.

A reveure,

L'amic de l'amic

Anònim ha dit...

A l'amic que tant es preocupa per les llistes, et recomano que miris la 1era llista convergent i la que surt ara al BOP que tant bé t'has mirat... es la mateixa? per el que sembla tambe s'ha canviat l'ordre entre els suplents i els ultims llocs de la llista. Hi ha algun error? doncs a ERC hi ha hagut un error amb l'inscripció dels noms. Es greu? per la gent que hi ha a la llista, no! pq la llista d'ERC tothom hi teu veu, sap per que hi és, ningu hi ha anat obligat i tothom treballa colze a colze, hi ha un ordre de llista pq així ho obliga la llei, pero tant bo es l'ultim com el primer, de totes maneres, si la gent de Taradell fes que tota la llista d'ERC surtis elegida, no et preocupis que en Ramon Reig estaria ben content.

l'amic de Taradell ha dit...

Seguiu obsessionats a considerar-me convergent, que passa que no exceptueu critiques?

Ser perfectament que convergència a tingut els mateixos problemes de paritat que esquerra, si llegiu el meu tercer cometari veureu que sóc jo que ho diu. “...els problemes de paritat han esta a totes les llistes com a novetat de la campanya...” però no tracto a ningú de inculte ni ignorat. M’agradaria que reconxessiu que us heu equivocat dient que el mal informat era jo, i que reconeixesiu que vosaltres tampoc sou perfectes, perquè jo si que em poc dirigir a “vosaltres” com a partit, oi?

No tinc ni idea perquè hi ha canvis a la llista de convergència, ja té dit que no sóc de convergència, imagino que per problemes de paritat, procuraré esbrinar-ho.

Si comences a parlar de factures a “amiguets” i coses per l’estil et recomano que vaguis al jutjat. Aquí hi veig ressentiment. Quan vulguis amb més temps seguim posant argoments, però no t’obsessionis no sóc convergent, simplement m’agrada fer una mica de caliu.

Nota per l’anònim: no estic preocupat per les llistes, però si un es posa amb el Photoshop, l’altre es posa amb els errors, i ja ser que la intenció del partit era posar el sr. Reig, però les coses van com van.

Fins aviat, que és divertit.

Anònim ha dit...

D'acord amic, posem caliu, fem poble i que guanyi el que hagi captat la confiança del poble.
De totes maneres, si no ets convergent ho disimules molt bé.
Arreveura

l'amic de Taradell ha dit...

Sr. Anònim,
No es qüestió de dissimular, és que la gent de convergència, no acabo d’entendre el perquè, no fan ús de les noves tecnologies, i algú a de generar polèmica en nom seu. Els d’esquerra ja es defensen sols.

A reveure.

Anònim ha dit...

l'amic,

el tema d'en Ramon no és un tema de paritat. Si que hi havia una possibilitat d'errada en els suplents i justament fet aquest canvi, algun dels intermediaris va cardar fora en Ramon.

El que no entenc és perquè no surts de l'armari, vulld ri perquè no reconeixes que ets sociològicament convergent.

No es tracta de defenses o atacs, sinó de reconèixer que ningú és objectiu i que tothom emet opinions.

Apa, ens veiem pels puestus.

l'amic de Taradell ha dit...

Veig que segueixes preocupat per si sóc o no d’un partit o si tinc conveccions politiques.

Doncs bé:
Nacionalment parlat, ara, que no abans, simpatitzo més amb Convergència, però no amb Unió.

A nivell municipal valor-ho persones i equips, que no partits, llavors ja no ho tinc clar.

No ser si et convenç la resposta, però és el que és.

Apa, intentaré anar pels llocs.

Anònim ha dit...

La preocupació no va per la via que dius, sinó pel cansament que provoquen les opinions llençades sota pseudònim i en llocs més o menys públics. D'aquí que et seguÍs el joc i radicalitzes les meves posicions amb la intenció de portar al màxim una conversa entre falsos rostres.

Fet l'aclariment de les teves opcions polítiques de país, deixo de ser l'amic de l'amic (i alguns derivats) i passo a treure'm l'estúpid vel dels cobards.

Seguim contrastant opinions (en la mesura de les mútues possibilitats).

l'amic de Taradell ha dit...

Estimat Lluís,

Lamento que, en el moment que t’has sentit descobert, el joc ja no et diverteixi.

Però jo m’ho passat bé.

A reveure amic. (Ja que, espero que puguem segui sen amics)