dijous, 20 de setembre de 2007

III Memorial Joan Roma i Molet

Esports

Aquest diumenge la Unió Deportiva Taradell tornarà una any més a recordar i homenatjar a en Joan Roma i Molet tot celebrant el III Torneig Memorial que porta el seu nom.

En Joan Roma va ser tota una institució al club taradellenc on s'hi va formar com a jugador i on desprès d'una prolífica carrera que el va portar a jugar la Primera Divisió amb el desaparegut Club Deportiva Condal i amb el Real Jaen CF, hi va acabar fent d’entrenador amb especial atenció al futbol base.

Roma també va jugar a d’altres equips, entre els quals la UE Sans i la UE Vic a la qual també va entrenar al igual que al AEC Manlleu. També val a dir que junt amb Lluís Rovira va ser l’autor de la Història de la U.D. Taradell en motiu del 50è aniversari.

Al Torneig d’aquest any s’hi han convidat els equips de les categories Benjamí i Pre-Benjamí del FC Barcelona, el UE Gavà, el CE Ricoh Premià, el UE Campdevànol i CE Mataró a banda dels equips de la UD Taradell.

El torneig començarà a jugar a les 9 del mati al camp municipal de la Raureda i durant tot el dia es faran els partits classificatoris. A partir de 2/4 de 7 de la tarda es faran totes les finals i a les 7 de la tarda hi ha prevista l’entrega de premis.