dijous, 11 de setembre del 2008

11 de Setembre. Diada Nacional

L'Estelada al balcó de l'Ajuntament

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que hi ha algu que em pugui explicar la diferencia entre l´estalada blava i la groga? Perdoneu la meva ignorancia, gracies.

Manel ha dit...

Vull felicitar a l'ajuntament i als dos grups del consistori per l'acord de penjar l'estelada.
Visca Catalunya lliure.

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Doncs mira, a Taradell que semblava que potser no li penjarien, aquí està, penjada al màstil. I en altres llocs, com al meu poble, Calldetenes, que van ser dels primers d'adherir-se a la campanya del Centenari, al màstil només hi oneja la senyera sense estel. L'estelada està penjada en una finestra, com si fos un domicili particular més. Les coses es poden fer de moltes maneres. Entre altres, ben fetes, com a Taradell, o fetes a mig fer, com a Calldetenes. Bona Diada a tothom.

Anònim ha dit...

aquí hi ha una bona explicació
http://www.lamalla.com/catalunya/noticies/article?id=81528

Carles Camps.

Anònim ha dit...

És un bona commemoració, felicito a l’Ajuntament per la dignitat amb que l’ha penjada, és una ensenya que té la seva història i el seu motiu, ara bé no perdem el nord, possiblement som dels pocs pobles que tenen una bandera tant carregada d’història com la nostra, això val el seu pes amb or, defensem la nostra senyera sense més, la de sempre, l’escut de la casa de Barcelona, la d’en Guifré, la d’en Jaume I, la de 1640, la de 1714, la de 1938 ... la de sempre ... honor i gloria als morts per la seva defensa. Bona diada a tothom.

Anònim ha dit...

Francesc, que cadascú defensi la bandera que vulgui. L'estelada té el significat que té, no ens n'hem pas d'amagar!