divendres, 27 de febrer del 2009

Es convoca la setena edició del premi literari Solstici

Noticies

La setmana passada van sortir les bases del 7é Premi Literari Solstici que organitzen la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell (bloc) i l’associació Gent d’aquí.

Com cada any el Premi és obert a tres categories (menors de 12, de 13 a 18 i majors de 18 anys) i és poden presentar obres de poesia i prosa de qualsevol tema, sempre que siguin inèdites i escrites en català.

Qui hi vulgui participar, haurà de presentar la seva obra abans del 25 d’abril a la mateixa Biblioteca amb el format que s’indica en les bases que adjuntem a continuació.


Els premis pels guanyadors seran de 600 euros per la categoria C, 300 per la categoria B i 100 euros i un lot de llibres i CD’s per la categoria dels més menuts.

El Jurat està format per l'escriptor taradellenc Antoni Pladevall, la poeta Rosa Codian, el guanyador de l'any passat Aleix Solà, el professor Lluís Rovira i l'escriptor Miquel Vilardell. El veredicte i el lliurament de premis es farà el dia 20 de juny a la Biblioteca.


La foto superior correspon a alguns dels guanyadors de l’any passat, entre els quals hi va haver dos taradellencs, en Ferran Prat i Tió que va guanyar en la modalitat de poesia de la categoria A (fins a 12 anys) amb el poema "Els amics" i l'Aleix Solà Pascual que ho va fer en prosa per la categoria C (majors de 18 anys) amb el conte "Dues gotes d'aigua".