dimarts, 10 de novembre del 2009

Taradell serà el primer poble que presentarà públicament la campanya de les consultes sobre la independència que es faran el 13-D



Consulta

Serà aquest divendres a les 9 del vespre al Centre Cultural Costa i Font i hi participaran el Vicent Partal, la Mònica Sabata, l'Alfons López Tena i l'escriptor taradellenc Antoni Pladevall que moderarà la taula.

L’objectiu de l'acte de divendres es presentar la campanya amb tots els actes programats fins al 13 de desembre i fer una explicació del protocol, modalitats de vot i sistema de finançament de la consulta, entre altres aspectes.

Partal, Sabata i López Tena

La presentació comptarà amb la presència de Vicent Partal (Director de Vilaweb i vicepresident del consell de direcció de l’European Journalism Centre), Mònica Sabata (exportaveu de la PDD-Plataforma pel Dret a Decidir) i Alfons López Tena (coordinador general d’Osona Decideix, director del Centre d’Estudis Sobiranistes, vocal de la Junta d’Òmnium Cultural i exvocal del Consell General del Poder Judicial). Moderarà l'acte l’escriptor Antoni Pladevall i el tancarà una actuació de la Coral l’Arpa de Taradell.

Es demana molta participació

La coordinadora taradellenca que organitza la consulta popular sobiranista i que forma part d’Osona Decideix fa una crida a tota la població de Taradell per tal que divendres vagin a Can Costa i d'aquesta manera donin suport a que aquesta iniciativa començi amb bon peu.

Taradell és el primer municipi d’Osona i de Catalunya que presenta obertament tots els actes programats i el funcionament i la logística que seguirà per organitzar satisfactòriament les consultes sobre la independència de Catalunya el dia 13 de Desembre.