dimarts, 8 de desembre del 2009

Taradell celebrarà la 34ª Edició de la Fira de Santa Llúcia en mig d'un ambient electoral



Agenda

Taradell celebra el proper diumenge la tradicional Fira de Santa Llúcia i ho farà el mateix dia que la localitat celebra la consulta popular i que el poble ret homenatge a Jordi Coll, l’escloper de Taradell.

Programa d’actes

La fira començarà a les 10 del mati i estarà oberta fins a les 8 del vespre. A 2/4 d’11 del mati es farà un repic de campanes i a continuació la missa cantada pel cor parroquial i musica de flauta. A la sortida s’oferirà coca amb llonganisa i vi bo per a tothom.

Homenatge a Jordi Coll

A les 12 del migdia a la Torre de Don Carles es faran els actes d’homenatge a l’escloper de Taradell amb la inauguració de l’espai Jordi Coll a la planta baixa de la torre. L’acte que anirà acompanyat de música, trabucades, teatre, ball de bastons i cercavila de gegants està organitzat pels Tonis, en Toca-sons, l’Esbart, els geganters, l’Arpa i la companyia “Canya que no és conya”.

La directora d’artesania de Catalunya Gemma Amat també ens visitarà i dirà unes paraules per l’homenatjat, al igual que el batlle de Taradell Lluís Verdaguer i el president de la comissió de festes de Sant Antoni Abat, Josep Presseguer.

Els gegants aniran a votar

La idea és que el diumenge la gent del poble es quedi a casa i pugui gaudir d’una diada festiva per tot el poble amb els actes que varies entitats . Fins i tot s’ha organitzat una cercavila dels gegants que tant bon punt acabi l’homenatge a Jordi Coll aniran des de la Torre de Don Carles fins a Can Costa i Font per poder exercicir el seu vot.

Actes previs

Els actes de la fira però no comencen el diumenge, sinó demà dijous amb un pregaria d’advent a les 9 del vespre. El dissabte durant tot el dia es podrà visitar la capella i a les 7 de la tarda es farà el Res del Sant Rosari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FAIXISTES...
Sobre han comentat, els faixistes es concentraràn el dissabte 12 de desembre el migdia.

Estaria bé que Osona Decideix o el CAT dongués quatre recomenacions per si es el cas que vinguessin a Taradell.

Merci.

Rosa.

Taradell Bloc ha dit...

Hola Rosa,

Avui en parlarem a la reunió i demà diem alguna cosa,

T.