dijous, 10 de juny del 2010

Arriba la segona Festa del Civisme

Agenda

La festa del civisme es celebrarà aquest dissabte al matí al Pujoló per segona vegada. La present edició servirà per inauguraró de la primera zona d'esbarjo per a animals de companyia i per presentar la nova normativa que obliga a fer la recollida d’excrements i la prohibició d’entrar als parcs o zones verdes.

Els punts dotats de bosses per a la recollida d'excrements i amb dipòsit per deixar-los estaran ubicats a: El Pujoló, carrer de Seva, zona verda situada a l'avinguda Montserrat (Era d'en Mero), zona verda del carrer Mn. Cinto Verdaguer (costat de la Llar d'Infants la Baldufa), zona verda del camí Ral del Barri de Mont-rodon, zona verda de la Plaça de Sant Quirze (La Roca), i a la zona verda del carrer Rosselló del Barri de la Madriguera. La resta de parcs, places i zones verdes del nucli urbà es senyalitzaran per prohibir l'entrada dels animals de companyia.


Segons indicar una nota a la web de l'Ajuntament, ara ja es disposa dels instruments necessaris per acomplir la normativa legal que promou una convivència harmònica entre els propietaris d'animals de companyia i la resta de vilatans, i per tant, des d'aquest moment els agents auxiliars de la policia local faran acomplir la normativa que obliga els propietaris dels animals de companyia a recollir els excrements i impedir que els animals accedeixin als punts expressament prohibits.

PROGRAMA DE LA FESTA DEL CIVISME

2/4 de 10 del matí. Xocolatada

Tot el matí . Concurs infantil i juvenil de dibuix ràpid
Tres categories amb tres premis cadascuna.
Cal portar els colors o pintures de casa. El dibuix seleccionat formarà part del cartell de la campanya de l'any vinent. Tots els dibuixos s'exposaran al Centre Cultural Costa i Font a partir del dilluns 14 de juny.

A les 10 del matí . Concurs de mascotes.
Vine a votar la mascota més sexy, la més elegant i la més eixerida!

A les 11 del matí . Inauguració de la zona d'escarjo per a animals de companyia

A 2/4 de 12 del matí .Exhibició d'habilitats canines . A càrrec d'UCRO ( Unitat Canina de Rescat d'Osona)

A 2/4 d'1del migdia . Repartiment de trofeus i premis

En cas de pluja es celebrarà tot al Centre Cultural Costa i Font.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostres, no sabia que els animals de companyia paguen impostos, o els seus amos per tenir-los. Deu ser així perque si l'Ajuntament els paguem una zona d'esbarjo i fem tot un dia festiu, deu ser que contribueixen amb la despesa del poble.
Perque sinò fos així crec que en el moment que vivim podem destinar recursos a moltes altres coses, no les enumerare perque seria una llista llarguissima. Si us pareu a pensar segur que a tots us en ve alguna el cap.