divendres, 1 d’octubre del 2010

El taradellenc Josep Camara queda segon a les 5 hores internacionals de resistència de quads de Ravós de Terri

Esports

Josep Camara
El passat dissabte es va celebrar a la localitat gironina de Ravós de Terri les 5 horas internacionals de resistència de quads on l'equip de Josep Camara va pujar al podi.

L'equip que estava format pel taradellenc Josep Camara, el tonenc Xevi Rodriguez i el barceloní Alex Bové; van aconseguir acabar la cursa en la segona de la categoria de Q Amateur, aconseguint també el sisè lloc de la general.

Una bona sortida els va permetre encapçalar la cursa des dels incicis de la cursa i mantenir-la al llarg de tota la primera hora de carrera pero just abans del primer canvi de pilot una volcada els va enviar fins la tercera posició, a tres voltes del primer classificat.

A partir d'aquest moment va tocar remontar i tot i que de seguida van atrapar el segon classificat no van poder acostar-se al primer que finalment els va treure només una volta d'avantatge.

1 comentari:

Jess ha dit...

ENHORABONA JUSEP I A TOT L`EQUIP!!!!

ES UN ORGULL MOLT GRAN TENIR-TE COM A GERMA PETIT. DESDE CANARIES ET SEGUIM DESITJANT MOLTA SORT I QUE NO ET RENDEIXIS MAI. LA TAIRI SEMPRE T`ACOMPANYA I ET DONA SORT. T`ESTIMEM.