diumenge, 22 de maig del 2011

CiU guanya a Taradell però perd la majoria

Eleccions 2011

L'escrutini oficiós dona 6 regidors a CiU, 4 a ERC, 2 a Solidaritat i 1 a Plataforma per Catalunya. En total han votat a Taradell un total de 2662 persones i d'aquestes 1181 ho haurien fet per CIU, 688 per ERC, 71 pel PSC, 204 per Plataforma i 367 per Solidaritat. Tambe hi han hagut 118 vots en blanc i 33 nuls.

Si es confirma aquestes dades, el proper ajuntament estaria compost per:

Lluís Verdaguer (CiU)
Jordi Baucells (CiU)
Rosa Papell (CiU)
Antoni Lloveras (CiU)
Lluisa Sañe (CiU)
Joan Casassas (CiU)
Jordi Freixas (ERC)
Lluís Rodriguez (ERC)
Carme Coll (ERC)
Salvador Clot (ERC)
Concepció Baucells (SI)
Jacint Casadevall (SI)
Josep Ricart (PxC)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No ho entenc! Com pot ser que hi hagi un regidor taradellenc de PxC ?! Que trist!
Estic acollonida seguint els resultats de tota la comarca .... tremolem, osonencs, tremolem! La gent de Vic s'ha begut l'enteniment...

Anònim ha dit...

Ja està bé que CIU perdi la majoria el que sap molt greu és que PxC vagi avançant a tot arreu, democràticament tenen cabuda tots els colors polítics, però sap greu que aquests partits tant poc democratics tinguin representació. Em sap greu que hi hagi gent del meu poble que voti aquest partit, tots sabem qui és el cap visible d'aquesta formació i la seva història. Em costa entendre-ho però els resultats són els que hi ha.

Anònim ha dit...

Cop moral però crec que servirà alguna cosa a Lluís, ha rebut un petit càstig que si la gent hagués anat a votar hagués estat pitjor.

PXC ! Vaia putada.

Anònim ha dit...

En primer lloc felicitar a en Lluis i tota la gent de Ciu Taradell per la victoria.

A mi com a molts també m'ha sorprès que surtis PxC a Taradell i ara ens toca analitzar bé el perquè.

Anònim ha dit...

El fet que PxC entri a l'ajuntament ens fa reflexionar. Una part de la gent de Taradell està farta d'immigrants que tenen més beneficis que els del nostre poble i uns quants han estat valents hi han votat PxC i els altres s'ho miren des de la barrera esperant que els altres hi facin alguna cosa. Esperem que això ens faci reflexionar a tots i fem alguna cosa per resoldre aquest malestar i que no acabem sent un poble com Vic (fa vergonya veure els resultats però són comprensibles) i no tinguem necessitat de partits extremistes.

Anònim ha dit...

Si surt PxC és perquè la resta de partits no aporten solucions a un determinat problema i actuen com si no existís.

Anònim ha dit...

El problema és que els partits considerats bons no tenen la valentia de tocar aquest tema perque fa lleig. Haurien de ser una mica més valents i fer alguna cosa amb el tema dels inmigrants. PxC només té això com a lema, li falta tota l'altra substància.Però els altres partits que tenen substància haurien de ser valents i fer alguna cosa per resoldre aquest tema que ens té a molts i molts una mica emprenyats.

Anònim ha dit...

I PxC aporta solucions o fa demagogia?

Anònim ha dit...

Però quants immigrants hi ha a Taradell?!?!?!?

Anònim ha dit...

Diumenge va fer molt bon dia i aixo va fer que molts no anesin a votar, ademes part del poble ha castigat al actual Alacalde per les retallades del Govern de la Generalitat, el cual es absolutament injust. Ademes hi ha un desplaçamen a tota la Comarca cap el vot xenofob, inacceptable sempre, pero en el cas de Taradell encara mes. Si algú es dona una volta pel poble veura el que ha fet l'actual alcalde i a on a situat al nostre poble. El demes es demagogia.