divendres, 6 de maig del 2011

Més d'un centenar de persones participen a la 3a Festa del Civisme

Notícies


La 3a Festa del Civisme de Taradell, organitzada per l'Ajuntament de Taradell i el Pla de Convivència de la Mancomunitat La Plana, va reunir més d'un centenar de persones diumenge passat 1 de maig al Pujoló.

La festa va començar a 2/4 de 10 amb una xocolatada, un concurs de dibuix ràpid infantil i juvenil i un concurs de mascotes on hi van participar 25 gossos. També hi va haver una exhibició d'habilitats canines per part d'UCRO (Unitat Canina de Rescat d'Osona) i la banda de l'Escola de Música de Taradell La Tarabanda va amenitzar la festa.

Enguany també cal destacar la participació dels nens i nenes del Casal El Puntal, centre obert de Taradell, que van obsequiar els assistents amb un espectacle sobre les actituds cíviques titulat "El Sant Jordi del Futur".

La Festa del Civisme ha estat, un any més, un espai de trobada entre persones que estimen els animals i en tenen curs responsablement.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

És casualitat que aparegui una notícia de fa gairebé una setmana, sobre un acte de l'Ajuntament, just quan comença la campanya? Lleig...

Taradell Bloc ha dit...

No vegis fantasmes o segones intencions.

Simplement, ens va arribar la nota de premsa de La Mancomunitat ahir dijous i vaig pensar que estaria bé que es veiessin fotos de l'acte.

Si mires a la web de ràdio taradell també veuràs que la van activar ahir.

Com he dit en altres ocasions. Actualitzem la web per amor a l'art i al poble. Si no ho fem abans és per falta de temps.

Gràcies.

I firmo perquè no tinc res a amagar

Joan Morcillo

Quim Garcia ha dit...

Queda aclarit Joan, gràcies. Això s'hauria de dir a la notícia, per evitar 'veure fantasmes'. Quan el responsable d'aquest web, o un d'ells, és un càrrec del govern, és normal que la gent sospiti.

Pensava que havia posat el nom. Veig que he equivocat l'opció al publicar.

Taradell Bloc ha dit...

No passa res. Potser sí que ho hauria pogut dir a la noticia.

Aquests dies ho porto jo, intentant cobrir-ho tot. Però, a vegades no hi puc ser.

Intentarem fer un esforç aquests dies i cobrir tots els actes de campanya dels partits per explicar com van, què expliquen, etc.

Gràcies i espero que no fos massa contundent. No era la meva intenció, en tot cas.

J.Carrera sala ha dit...

!!Ostres !!
Em sap molt greu haver llegit el comentari anterior .
Suposo que som molts els que desde ja fa gairebé 4 anys seguim o millor dit utilitzem el bloc per estar informats sobre el nostre poble,tambe sabem la feina que aixo comporta hi que en Toni ha estat fent desinteressadament.
Fins ara ningú no havia tractat aquest bloc de partidista i menys sense saber-ne de la missa la mitat com ja s'ha vist.
Aquesta manera de jugar brut a fer política que suposo que es el que intentàs, fa mes per Socialistes hi Peperos que no pas per independentistas
A mes en Toni no es ni a les llistàs ho aixo tampoc ho has vist.
LLEIG MOLT LLEIG