dimarts, 18 d’octubre del 2011

Antoni Reig, nomenat vocal de l'Agència de Salut Pública de Catalunya

Notícies


El taradellenc i actual director general de Joventut, Antoni Reig, ha estat nomenat fa uns dies vocal de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. És l'únic osonenc, juntament amb el regidor vigatà Xavier Farrés. L'Agència de Salut Pública de Catalunya és l'organisme responsable de la promoció i la protecció de la salut, la prevenció i la gestió de les alertes epidemiològiques i alimentàries.

Antoni Reig ha estat nomenat vocal en representació del Departament de Benestar Social i Família. La creació de l'Agència respon a la voluntat de modernització dels serveis públics, enfortint la seva capacitat resolutiva, amb austeritat i eficiència.

Catalunya és la primera comunitat autònoma que disposa d'una agència de salut pública. Podrà prestar serveis als ajuntaments mitjançant els convenis corresponents. L'Agència suposa la integració en un únic ens públic de tres organitzacions fins ara diferenciades i que passaran a extingir-se: la Direcció General de Salut Pública, l'Agència de Protecció de la Salut i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Toni! Això demostra la feina ben feta