dimecres, 12 d’octubre del 2011

Un petit incendi a la Serra genera alarma a Taradell

Notícies

Foto de Paula Roma penjada al facebook.
L'alarma ha saltat a Taradell aquest dimecres al vespre quan s'ha declarat un petit incendi a la zona de la Serra. Al voltant de les vuit del vespre s'han vist flames al capdamunt de la Serra. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir per controlar el foc, que en poc temps s'ha pogut extingir. Les flames eren molt grans, ja que es podien veure des de Santa Eugènia, però la sort és que no s'han escampat.


Els Mossos d'Esquadra, els municipals de Taradell i membres de Protecció Civil, juntament amb molts veïns i voluntaris del poble, també han anat ràpidament al lloc de l'incendi per extingir-lo.

Tot i això, el foc ha causat un bon ensurt, donades les altes temperatures que s'estan registrant aquests dies i la quantitat de sotabosc acumulat que hi ha. Pel centre del poble, també es notava una certa olor a cremat. La causa de l'incendi no es coneix encara.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A molts ens ha vingut a la memòria un altre incendi que no va acabar tant bé!!
Gràcies a tots els efectius i a la gent que l'ha apagat!!!

Anònim ha dit...

Felicitats als Bombers, ADF, Mossos, Municipals i Protecció Civil, ens hem espentat molt i vosaltres ho heu possat molt més fàcil i la seguretat a tots nosaltres.