dimecres, 11 d’agost del 2010

Es faran obres de millora de la carretera de Taradell a Vic

Notícies

El departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha obert la licitació de les obres que preveuen la millora i conservació de la carretera B-520 entre Vic i Taradell. El tram de 7 quilòmetres i que inclou també el terme municipal de Santa Eugènia de Berga, enllaça amb la GI-520 a la demarcació de Girona, cap a Viladrau. Es tracta d'una carretera amb trànsit intens, ja que compta, segons informa el departament, amb un volum diari d'11.300 vehicles. L'objectiu de les obres és pal·liar el desgast del paviment en aquesta via i afavorir la comoditat i seguretat en la conducció.

El departament preveu que la durada de les obres sigui de tres mesos i l'empresa adjudicatària haurà de millorar el ferm, condicionar els accessos o encreuaments amb la carretera i crear passos salvacunetes. A més, també haurà de millorar els sistemes de drenatge de la carretera, adequar la senyalització i renovar les barreres de seguretat.

La inversió que farà el departament suma un total d1,3 milions d'euros que s'adjudicaran aquesta tardor. Les obres començaran durant el segon trimestre del 2011.

Font: ACN



Si t'agrada aquest post, dona-li suport en aquest enllaç, Gràcies

1 comentari:

Dolo ha dit...

Ostres! ja està bé que es facin les obres, benvinguda sigui tota millora, però amb les de la carretera de Montrodon que "apetxugo" cada dia ja n'estic una mica cansada! Ara unes altres? Espero que no posen aquells FORATS per aminorar la velocitat ... és terrible allò ! Bé, c'est la vie!