dijous, 22 de novembre del 2007

50 anys de l’Agrupació Sardanista de Taradell

Agenda

Si ara fa 15 dies l’Esbart Dansaire celebrava els 50 anys, aquest cap de setmana qui els celebra és l’Agrupació Sardanista de Taradell i ho fa omplint la vila tot el cap de setmana de sardanes.

La primera ballada es farà dissabte a les 5 de la tarda a Can Costa i Font i anirà a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell que estrenaran una sardana dedicada a l’efemeride. La resta del repertori la podeu consultar a la imatge inferior.

El diumenge al mati continuen els actes de celebració amb una Xocolatada popular a les 10 del mati a la Plaça de les Eres on hi hauran jocs per la mainada i acabarà amb una cercavila pels carrers de Taradell que comptarà amb la presencia dels Gegants, els bastoners i els Grallers de Taradell.

A les 5 de la tarda, altra vegada a Can Costa, la Cobla Montgrins ens oferirà un magnífic concert on hi podrem escoltar fins a 14 cançons. Després es farà un merescut homenatge als membres de les diferents juntes i es celebrarà amb un mica de coca i cava. Per acabar la celebració de l’aniversari, a les 7 de la tarda començarà l’ultima ballada del cap de setmana a càrrec de la mateixa Cobla Montgrins. Nou sardanes que també podeu consultar aquí sota. Bon cap de setmana!