dijous, 29 de novembre de 2007

Algun polític pensa fer alguna cosa?

Reportatge

Potser molts de vosaltres ja heu vist aquest reportatge a El 9 TV o a la web de la cadena televisiva, però és impressionant i resulta increïble les formes i la impunitat amb les que actua REE (Red Eléctrica Española) per traçar la línia de Molt Alta Tensió per Osona.

L’altra dia és van posar amb les maquines a dins del terreny d’una propietària de Folgueroles, sense permís ni sense res, i és van posar a fer forats fent malbé el terreny i el camp sembrat. Això es un violació de la propietat privada en tota regla i esta feta amb la complicitat de les administracions.

Amb el tema de la MAT veiem com els politics actuals es dediquen a fer falses estratègies i tacticismes penosos, tot per no pronunciar-s’hi, però davant d’aquesta flagrant violació em demano: algun polític pensa fer alguna cosa?Felicitats a la gent de El 9 TV per aquest magnífic reportatge que val la pena que no s'oblidi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo el què em demano és si algú realment pensa de debò que els polítics (els d'aquí) poden fer-hi res. Els de Madrid i París potser sí, però els d'aquí... Desgraciadament, com ja heu observat, hi ha qui decideix per nosaltres.