dilluns, 11 de maig del 2009

Demà es fa el Ple ordinari de Maig

Ajuntament

El Ple d'aquest mes de maig no es farà en un dijous sinó que es farà demà dimarts.

Avui aquest vespre hi ha convocada la comissió informativa i demà a 2/4 de 10 del vespre a la sala de Plens de l'Ajuntament es celebrarà el Ple que ha de decidir els contractistes que faran els projectes de les obres del FEIL (Fons Estatal de Inversions Locals). A banda d'aquestes obres que finalment no s'han fet amb un Ple extraordinari, demà també s'aprovarà, entre altres coses, el cens del 2008, la modificació de l'ordenança de circulació o les subvencions culturals i esportives del 2009.

El Ple de demà és el darrer abans de les eleccions europees i potseer també caldria fer el sorteig per escollir les persones que han d'anar a les meses el dia 7 de juny.

Us deixem amb l'ordre del dia:

A) Propostes de dictàmens.

1.- Aprovar, si s’escau, l’acte de la sessió anterior.
2.- Aprovar, si s’escau, inicialment el resum numèric general del padró municipal d’habitants a 31 de desembre de 2008.
3.- Aprovar, si escau, inicialment l’expedient de modificació de la ordenança municipal reguladora de circulació de Taradell.
4.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de “Urbanització de la zona verda del carrer de Vic, cantonada amb el carrer Vilanova”, expedient núm. 3/2009 FEIL.
5.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària “Pista poliesportiva descoberta a la urbanització de ‘Miranda La Plana’-La Roca”, expedient núm. 5/2009 FEIL.
6.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària “Renovació de la Plaça del Sól”, expedient núm. 6/2009 FEIL.
7.- Aprovar l’adjudicació provisional de la licitació pública, de tramitació urgent, procediment de selecció de contractista negociat sense publicitat i forma d’adjudicació a l’oferta econòmicament més avantatjosa amb més d’un criteri de valoració, del contracte d’obres per a l’execució del projecte tècnic de l’obra local ordinària “Millora de l’aïllament tèrmic i de la instal•lació de climatització del Centre Cultural Costa i Font”, i la convocatòria de la licitació expedient núm. 1/2009 FEIL.
8.- Aprovar, si escau, l’atorgament de subvencions esportives i culturals any 2009.
9.- Aprovar, si escau, l’esborrany de conveni per a l’encomanda de gestió per a la promoció d’habitatge dotacional sobre parcel•les de terreny de titularitat municipal, entre el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Taradell.
10.- Aprovar, si escau, l’encomana del Consell Comarcal d’Osona de l’Ajuntament de Taradell per a endegar un projecte constructiu d’habitatges de caràcter dotacional.
11- Aprovar, si escau, la ratificació de la resolució núm. 18 de la Junta de Govern Local del 4 de maig de 2009.
12.- Aprovar, si escau, l’esborrany del conveni de col•laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Les Masies de Roca, Santa Eugènia de Berga, de Seva i de Taradell, i l’ADF Portal de les Guillaries del Pla de vigilància complementaria d’incendis forestals per a l’any 2009.
13.- Aprovar, si escau, la delegació de les funcions de liquidació, inspecció i recaptació de la Taxa per la prestació de serveis de la deixalleria municipal a la Diputació de Barcelona, organisme de Gestió Tributaria.
14.- Aprovar, si escau, la proposta de document d’adhesió per a la difusió de la Festa de l’Esport i l’assoliment del dia de l’esport a Europa.

B) Mocions.

11.A.- Moció.

C) Comunicacions diverses al Ple i Control d’Òrgans Municipals.


12.- Comunicacions diverses al Ple.
13.- Control d’Òrgans Municipals, Precs i Preguntes.